Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Koton 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu

Koton 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu - Boho Rock Temasından Kısa Elbise - Fiyatı: 129.99 YTL

Koton 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu - Boho Rock Temasından Kısa Elbise - Fiyatı: 129.99 YTL

Farklı giyim tarzlarına aynı anda hitap etmeyi başaran markaların başında gelen Koton, bayanlara yönelik hazırladığı 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu ile de iddialı… En son moda ve trendleri, kaliteli ve uygun fiyatlarla müşterilerine sunma yolunu seçen markanın yeni koleksiyonunda yüzlerce kıyafet ve aksesuar, Boho-Rock, Minimal Yapı, 1970’lerin Lüksü, Kış Harikalar Diyarı ve de Dantel olmak üzere 5 farklı tema üzerine kurulmuş.

Koton 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu / “Boho-Rock” Teması

Koton, Boho-Rock teması ile hazırlanan koleksiyonunda bohem ile rock yaşam tarzını harmanlarken, hafif ve hava geçiren elbiseler ve ceketlerin detaylarında şık ve gösterişli nakış işlemeleri, altın damgalar, metal diskler, püsküller ve boncuklara yer vermiş. Ağırlıklı olarak kadife, yün ve kürkün kullanıldığı temada, kiraz tonları, koyu morlar, zengin kahve tonları, parlak kırmızı ve de siyah renkler ön plana çıkarken, gündüz ve gece kullanımına yönelik aksesuarlar da önemli bir yere sahip.

Koton 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu / “Minimal Yapı” Teması

2008-2009 Sonbahar-Kış’ının en güçlü koleksiyonlarından biri olan, bu sadelikten yana temada vücuda iyice oturan, sade elbiseler canlanıyor. Günlük elbiselerde uygulanan karmaşık sert kesimler göze çarparken, minimal siluetlerde boyun ve omuz hatlarını ve kalçaları belirginleştiren kesimler öne çıkıyor. Bu temadaki anahtar renkler ise; gri, siyah, yanık sarı, parlak kırmızı, mavinin yeşile kaçan tonları ve kirazın tüm tonları… Kemerle bel çizgisi vurgulanmış, vücuda iyice oturan sade elbiseler, yün hırka ve kırpılmış ceketlerle kombinlenirken, yünlü kumaştan oluşan, düşük belli, bol paçalı pantolonlar pelerin ve kısa ceketlerle kombinleniyor.
Bu tema içerisinde kısa paça pantolonlar, bele kemer ile oturtulan blazer ceketler ve vücudu saran hırkalar ile kombinlenmiş olarak göze çarpıyor.

Koton 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu - 1970’lerin Lüksü Temasından Bayan Takım Elbise / Fiyatlar: Ceket 129,99 YTL, Yelek 59,99 YTL, Pantolon 59,99 YTL

Koton 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu - 1970’lerin Lüksü Temasından Bayan Takım Elbise / Fiyatlar: Ceket 129,99 YTL, Yelek 59,99 YTL, Pantolon 59,99 YTL

Koton 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu / “1970’lerin Lüksü” Teması

Bol paçalı pantolonlarla kombine edilmiş dar ceketler, 3 parçadan oluşan ve bel hattını ortaya çıkaran takım elbiseler ile uzun elbiseler lüks bir dokunuşla 1970’lerin stilini tanımlıyor. Burada çalışan kadının gardırobuna göre uygulanmış 1970’lerin Bohem stillerinin kombinasyonu göze çarpıyor. Keskin ve düzgün bir görüntünün içerisinde hafif bohem havası esiyor. Omuzları belirginleştiren ceketler ile birlikte giyilebilen şifon drapeli, eşarp yakalı bluzlar ve düşük belli geniş paçalı pantolonlar dikkat çekiyor. Temanın ana renkleri, her türlü vişne, mor ve pembe tonları, parlak griler, ekru, camel ve kahvenin tonları ve siyah renklerden oluşturuyor. Çantaların kayışına ya da boyunlara bağlanarak kullanılabilen atkılar bu temanın olmazsa olmazlarından. Tüvit, balık sırtı, şifon ve yün ise temanın ana kumaşlarını oluşturuyor…

Koton 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu / “Kış Harikalar Diyarı” Teması

Pantolon takım elbiselerde ve günlük elbiselerde uygulanan ekoseler, kadife pantolonlar üzerine giyilen kar desenli kazaklar, etekler üzerine giyilen ikiz takımlar, dar paça pantolonların beline bağlanan tunikler bu temanın anahtar parçalarını oluşturuyor. Deri biyeler ve aksesuarlar jeanlerle birlikte kullanılıyor. Omuz ve kolların vurgulandığı ekoseli farbalı bluzlar ve elbiseler temanın olmazsa olmaz parçalarından. Geniş bir renk paletine sahip temada; tavus kuşu mavisi, kırmızı, yeşilin birçok tonu öne çıkıyor. Geleneksel tüvitler, ekoseler, İskoç kumaşları, fitilli ve düz kadifeler, jarse ve yünler temanın ana kumaşlarını oluşturuyor. Renkli deri çantalar, küçük uzun askılı çantalar rahat görüntüye şıklık katıyor.

Koton 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu - Dantel Temasından Desenli Diz Elbise - Fiyatlar: Gömlek 79,99 YTL - Ceket 79,99 YTL - Etek 69,99 YTL

Koton 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu - Dantel Temasından Desenli Elbise Fiyatlar: Gömlek 79,99 YTL - Ceket 79,99 YTL - Etek 69,99 YTL

Koton 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu / “Dantel” Teması

Koton 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonunun en güçlü temalarından olan bu temada dantel gece giysilerinin yanı sıra günlük kıyafetlere de uyarlanıyor. Dantel elbiseler, bluzlar, etekler, jean gibi günlük giyilen kıyafetlerle kombinlenebiliyor. Alternatif bir imaj çizen dantel baskılarsa bu koleksiyonun dikkat çeken parçalarını oluşturuyor. Temada mor ve bordo tonları, gri, siyah ve kahve renkleri öne çıkıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • gizem kaya diyor ki:

    en üstteki kısa elbise harikaymış gerçekten de…

  • medyatik diyor ki:

    kotonu ilk çıktığı yıllarda pek beğenmiyor ve de kaliteli bulmuyordum ama son dönemde gerçekten de başarılar. bu sürekli mağaza açmalarındanda belli zaten.
    gizem bende beğendim aynı elbiseyi, fiyatı dışında 🙂 harika görünüyor.

  • misspak diyor ki:

    mini elbise güzel ama altaki siyah danteelli olan benim tarzımı daha çok yansıtıyor.

  • mudire diyor ki:

    elbise dışındaki fiyatlar bence gayet makul. pek alışveriş yapmıyorsunuz herhalde kızlar bu ara :p ekonomik krizden sonra inecektir fiyatlar yakında sabredin.

  • çelişki diyor ki:

    süper ya ilk elbisenin fiyatı dışında herşeyi süper:):D

  • ceren diyor ki:

    elbiseler gercekten cok gzl ama birazdaha ceşt olması lazım ama gercekten süper 🙂 😀

  • nurşen diyor ki:

    çok güzel elbiseler birz tzlu nese

  • sinem kobal diyor ki:

    cok güzel

  • gokce diyor ki:

    bende elbise tasarlıyorum henüz yaşım 15 bu el biseler de çok güzel
    bence::).

  • eda diyor ki:

    fazla güzel deil ama yine de ii ve daha gösterişli ve çılgın olsa da ii olur ve göze gelir

  • ayse diyor ki:

    sal hic hos dumamis

  • nazlı diyor ki:

    sizden rica ediyorum kısa pacalı pantolonlardan ve belden oturtmalı blazer ceketlerden koton magzalarına gönderin lütfen cok seviyorum bu modelleri ama magzalarınızda yok.samsun koton magzalarına göndermenizi rica ediyorumm tesekkür ederim şimdiden.lütfen insallah görüpp okursunuz.size güveniyoruz.

Yorumunuz


En Son Yorumlar