Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

H&M Sonunda Açıldı!

H&M Forum İstanbul VIP Açılışı

H&M Forum İstanbul VIP Açılışı

Yıllardır yollarını gözlediğimiz H&M bugün nihayet açıldı!

H&M, beğenilen çok geniş koleksiyonlarıyla, modayı düşük fiyatlarla birleştirmesiyle ünlü. Avrupa’nın her yerinde mağazası bulunan ve indirim zamanları önünden kuyruklar eksik olmayan H&M‘in Türkiye’ye gelmeme nedenini bilen varsa beri gelsin, ama markanın Türkiye müdürü Lief Spang, “Türkiye’ye gelmek için doğru zamanı bekledik. O zaman geldi. Biz Türkiye’ye, Türkiye de bize hazır” diyor.

H&M‘in bir gün önceki VIP açılışında 2000 kişilik bir izdiham yaşanması ise herhalde uzun süre unutulmayacak. Aralarında ünlüler, İstanbul sosyetesi ve basının bulunduğu özel davetliler bileklerinde özel HM bandıyla, DJ ve şampanya eşliğinde alışveriş yaparken adeta birbirlerini ezdiler. Yüzlerce metrelik kuyruklar oluştu. Tartışmalar çıktı. Kadehler kırıldı. H&M VIP alışveriş savaşında Zeynep Tunuslu, Demet Akalın, Deniz Berdan, Bennu Gerede, Naz Elmas, Eda Taşpınar, Bora Kozanoğlu, İvana Sert, Deniz Akkaya, Atiye, Kıvanç Kasabalı, Özge Özpirinçci gibi isimler bulunuyordu. Açılışa özel %25 indirim yapılmıştı.

H&M Forum İstanbul’un ardından, Aralık’ta İstinyePark’ta, Mart 2011 civarında Bakırköy’deki Forum Marmara ile 4’üncü Levent’teki Sapphire Alışveriş Merkezi’nde mağaza açacak.

Bugün yine büyük izdihamla açılan (ilk bir saatte yaklaşık 2000 kişi, ama müjde, henüz ölen olmadı!) H&M‘de sakin bir alışveriş için bekleyenlere hatırlatırız: H&M’in Hongkong’daki açılışında 2 hafta boyunca her gün 2 bin kişilik kuyruk oluşmuş.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , ,

Yorumlar

  • ceyda diyor ki:

    h&m neden ısrarla avrupa yakasında bir sürü mağaza açıyor da anadolu yakasında tek bir yer açmıyor? anadolu yakasında oturan biri olarak bazı markaların bu davranışına hayret ediyorum ve de alınıyorum. Mağaza açmayı planladıkları tek yer de arabanızı hiçbiryere parkedemeyeceğiniz bağdat caddesi. meydan, nautilus gibi yerleri merkezleri düşünmeliler

Yorumunuz


En Son Yorumlar