Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Türk erkekleri nasıl giyiniyor?


Son yıllarda her ne kadar Türk erkekleri de kendilerine has tarzlar geliştirmeye başlasa da erkek giyimde, dünyadaki nefis örneklerine henüz yaklaşan tarzları sokaklarda çok sık göremiyoruz. Her ülkeden kadın ve erkek giyime yönelik başarılı örnekleri fotoğraflayarak yıllardır bloguna yansıtan Sartorialist’ten erkeklere yönelik küçük bir derleme yapalım istedik. Bu kapsamda da hem bu haberin altındaki yorumlar üzerinden, hem de Facebook Hayran sayfamız üzerinden hepimizin katılacağı bir tartışmayı da başlatıyoruz. Türk Erkekleri sizce nasıl giyiniyor? Tartışmaya katılmak için tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , ,

Yorumlar

  • Samina diyor ki:

    zavallı türk erkekleri kendilerine gay denmesin diye en az dikkat çekecek ne bulabilirse onu giyiyor

  • selcuk can diyor ki:

    bir erkek olarak isim yapmış magazlar zıncırlerınde aranılırsa kalıtelı tazr mallara rastlamak mumkun.benim şikayetım tüm magazalarda ürünler bırbırıne ufak tefek ayrıntılar dısında benzıyor vede en buyuk şikayetım beyaz renk alternatıfının cok cok az olması magazalarda ınanın beyaz erkek kaz tuyu montu bulmak adeta ımkansız.

  • alptekinenes diyor ki:

    selcuk can haklı samina bence konu olarak yalnış kelimeleri seçmişsin.. erkek nasıl olmalı tarz mı farklı mı ferahlık hissettirmeli mi güven mi vermeli peki ne giymeli ??? zor biraz genel de Türk Erkekleri olarak sanırım yeterince şık giyim tarzları hakim ve erkek ruh yapısı olarak giyime çok fazla önemseyecek bir yapı değil istisnalar da istisna denecek kadar az değil efendim 🙂

  • Trend diyor ki:

    Nu konuda kadınlar kadar şanslı değiliz. Çeşitlilik ve kombinasyon açısından oldukça sınırlı şeyler giyebiliyoruz. Farklı tasarımlar giyildiğinde ise oldukça dikkat çekiyor ve abartı görünüyor karşı tarafta.

  • hüsnü yurdakul diyor ki:

    insanları ne giyeceği sizi ilgilendirmezz…herkes kültürel giyimine sahip çıkar…..türkiyeyi ve türk erkeğinin giyimini beğenmeyen kadın kadın değildir….biz türk erkeği olarak kıyafete önem vermeyiz….ona bakarsan iskoçlar etek giyiyor. karadeniz şal, doğuda şalvar bunların hiçbiri sizi ilgilendirmez bursaı demokratik bir devlett….

  • MertcanU diyor ki:

    Türk erkeklerinin kendine özgü giyiniş tarzları var örneğin ne bulursa giyer . Çeki olmaya bi tarz yarratmya çalışan insan sayılı olduğundan bu böyledir.

Yorumunuz


En Son Yorumlar