Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Tergan Babalar Günü’nü erken getirdi

Deri aksesuar sektörünün önde gelen isimi Tergan ; Babalar Günü’nüne şık ve özel bir kampanya sunuyor. TERGAN’dan seçeceğiniz armağanla babanıza; ister şık bir ayakkabı ister kemer, cüzdan takımı isterseniz çanta hediye edin, onu mutlu edin.

Hayatınızdaki en özel insanlardan biri olan babanız için yapacağınız Babalar Günü alışverişiniz, şimdi Tergan ile daha avantajlı hale geliyor. 1-15 Haziran tarihleri arasında özel bir kampanya tasarlayarak seçim alternatiflerinizi de çoğaltan Tergan, deri aksesuar grubuyla yüzlerce renk ve seçenek sunuyor. Yanı sıra Tergan, SARI ETİKETLİ ürünlerinde %40 indirim de sağlayarak, alışverişi avantaja dönüştürüyor.

Tergan’ın şık ve konforlu yeni sezon erkek ayakkabı modellerinden biri belki tam da babanızın aradığı bir model olabilir. Onun için biraz daha trendy düşüneyim derseniz, aynı ayakkabıyı, Tergan Kemer, cüzdan setiyle konbinleyebilirsiniz. Bu konbine şık bir iş çantası koymanızı da, öneririz.

Eğer babama satrançta ya da tavlada rakip olmak istiyorum diyorsanız, Tergan’ın kalitesi tartışılmaz satranç ve tavla takımları, keyfi değişilmez maçlar için seçimiz olabilir. Benim babam çok seyahat eder ve her seyahatte ben de onunla olmak isterim derseniz, Tergan’ın seyahat çantası, ona her seyahatinde sizi hatırlatabilir…
Tergan’ın birinci kalite deriden ve birebir el işçiliğiyle üretilen her ürünü Tergan kalitesini taşıyor. Trendy modeller, alternatifli renk seçenekleri, zengin konbin olasılığı, kalite tutkunlarının beğenisine sunuluyor.
Zevkli babanıza yüzlerce hediye alternatifi, şimdi Tergan mağazalarında seçiminizi bekliyor. Babanızın hediyesini şimdiden seçin, onu mutlu edin.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: ,

Yorumlar

  • fatmagul diyor ki:

    Sanki bu ilk ben yarışını biraz abartmıyor mu firmalar? Daha Anneler Günü yeni bitti. Babalar Günü’nden sonra da yılbaşı reklamlarına başlasınlar oldu olcak 🙂

  • seda diyor ki:

    kesinlikle katılıyorum sana fatmagül.

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar