Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

G-Star Raw Kotlarda %40’a Varan Sezon İndirimi

G-Star Raw 2009 İlkbahar/Yaz koleksiyonu %40’a varan sezon indirimine girdi.

G-Star Raw İlkbahar Yaz 2009 Denim Koleksiyonunda bu yıl vintage yıkamalar, sezonun trendlerine uygun açık mavi ve grinin tonlarında tasarlanmış. Kot kumaşları ise son derece hafif.

G-Star Raw, üç boyutlu pantalonlar ile orjinal bir tarz yakalmış. Çeşitli renk alternatiflerinde görebileceğiniz bu orjinal kesimler görülmeye değer.

Erkekte “Night Pants” ve “Blade Pants”, kadında ise “Town Leggings”, “Royce Skinny”, ve “Town Q” G-Star Raw’un bu sezonun en tercih öne çıkan kot pantolon kalıpları.

G-Star Raw‘un indirimdeki denim koleksiyonları şunlar:

Elwood Vintage
G-Star Raw’un klasiği olan Elwood Vintage, özgür ruhların koleksiyonu olarak geçiyor. Oldukça rahat ve özgün tasarımlar söz konusu. Motor üstünde veya arabada en uzun seyahatler için koleksiyonun en işlevsel kotları..

Raw Listing
“Raw Listing” kot pantalonlar uzakdoğu, özellikle Japon tekniklerinden yola çıkarak hazırlanmış. Özel yapım tekniğinden dolayı, “Raw Listing” kot pantalon, giyildikçe daha da orijinalleşiyor. Bu japon kotlar, G-Star Raw mağazalarında özel saklama çantaları içerisinde satılıyor.

NY Raw Special Edition
Geçen Şubat New York Moda Haftasında denim ile haute couture’ü buluşturan G-Star Raw, unutulmaz bir show gerçekleştirmişti. Heather Graham ve Alan Cumming’in açılışını yaptığı G-Star Raw defilesi, G-Star Raw’un denim kumaşı işleyişindeki ustalığın haute couture ile buluşmasıydı. Sunulan sanatsal tasarımlar, New York Moda Haftasının konuşulan koleksiyonlarından biri oldu.

Space Nomad ( Uzay Gezgini )
Kırk yıl önce dünyamızı terk eden Rus astronotların, vintage kostümleri ile dünyaya geri döndüğünü hayal edin. G-Star Raw Space Nomad koleksiyonu, vintage detaylarla kottan yaratılmış bir uzay koleksiyonu.

Correct Line
Deri, kaşmir ve ipek kombinasyonlarının görüldüğü Correct Line, kotun ruhuna bağlı kalarak günün her saati kullanım için yaratılmış. Kent şıklığını yansıtan bu koleksiyon, özel günlerde giyilebilecek pantolonlar, blazer ceketler, trençkotlar ve frak gömleklerinin yanı sıra, şık kabanlar, deri ceketler, elbiseler, klasik etekler ve feminen üstler içeriyor.

Army
Askeri detaylardan esinlenen G-Star Army koleksiyonu, siyahı mavi ve gri ile harmanlayan maskülen tasarımlardan oluşuyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar