Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Levi’s mağazalarında %50’ye varan indirim

Levis indirimi, kot pantalon, jean ceket, şort, tişört, kemer
Levis, 2008 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda %50’ye varan indirim başladı.

Levis 2008 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda yer alan kot pantalonlar, jean ceketler, yüksek belli şortlar, tişörtler ve daha bir çok ürün çeşidi %50’ye varan indirimlerle Levi’s® mağazalarında müşterilere sunuluyor.

Red Tab® 2008 Yaz koleksiyonunda Levi’s kızları 1950’lerin daha yumuşak yüzünden etkilenmiş görünüyor. Yüksek belli şortlar, kısa ceketler dikkat çekiyor.

Ceketler ve dar kesim jean’ler büyük üstler veya bol altlar ile kombin ediliyor. Sezonda ayrıca paçaya doğru daralan ve paça boyu oldukça uzun jean’ler yine tezat yaratacak üstler ile giyiliyor.

Geçen sezonun da favorileri arasında yer alan 570 ve 571 gibi modellerde yepyeni yıkamalar ve 470 modeli de indirime giren ürünler arasında.

Denimlerin renklerinde sadelik ön planda; ham kumaşlar bu sezon da koyudan temiz grilere doğru alternatifler sunuyor. Orta-mavi tonlar “vintage” hissini vermekle kalmıyor, doğal indigo rengini de tekrar sokaklara indiriyor.

Üst üste giyim trendi bu yaz da devam ediyor. Levi’s® bu trendi takip etmek için farklı yaka şekillerinde ve farklı kalınlıklarda üstler hazırladı. Polo yaka, V yaka gibi alternatifler sunan bu üstleri ceketlerle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Erkekler için geçen sezonun da favorileri olan 503 ve 504, ayrıca 17 yıkamasıyla 501® Jeans ve bir kaç sezondur çok sevilen 752 ve 506 modelleri indirime giren ürünlerden sadece birkaçı..

Denim jeans tarihinde yeni bir sayfa olan ve bu sezon da formun ve işlevselliğin birleşmesinden doğan “harekete özgürlük” kavramını yansıtmaya devam eden LEVI’S® ENGINEERED JEANS® koleksiyonu da fırsatlar arasında.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , ,

Yorumlar

  • petek diyor ki:

    bıkere sızınde herseyınız ck pahalı levı,s den almak ıstedığım 2 sey war bı tsortlerınız bırde pantolonlarınız ama ck pahalı olduğu ıçın alamıyorum ck guzel seylerınız war

  • pınar diyor ki:

    levis cok güzel bende bayılıyorum ve severek giyiyorumm..süpersin leviss tam bi spor kıyafetci oldugumdan bana hitap ediyo

  • nükte diyor ki:

    bence çok hoş şeyler çıkartıyorlar ama gerçekten pahalı o yüzden ben hep yaz sonunu bekliyorum onlardada pek fazla indirim olmuyo ama vitrine %40 yazıyolar ama yine pahalı bu sene bir tişört beyenmiştim sordum 42 ytl di ama biraz bekledim indirime girsin diye ama sadece 10ytl inmişler yani32ytl idi ama süper tasarımdı

  • nihal diyor ki:

    ürünleriniz cok güzel ve kaliteli yalnız kotlarınızın modelinde yenilik yapa bilirsin hep aynı tarz acıkcası kot modellleriniz beyenmiyorum daha güzel ola bilir

  • özgür diyor ki:

    ürünleriniz güzel kalite kotların kesim tarzı hoşuma gidiyor ama dıger arkadaslar gıbı bnde fıyatlardan şikayetçiyim

  • murat diyor ki:

    ürünleriniz güzel ama her mağazada reklamlarını izlediğimiz ürünleri bulamıyoruz

  • merve diyor ki:

    levis kot modelleri qüsel ama mhende far bi dane boyası çıqıo ellediqçe insanın ellerini boyuyo nası qeçiceq bu yha

  • metin diyor ki:

    Yıllardır Levis Giyiyorum Nedense Dapacaya Daha Cok Önem Veriyosunuz Neden 512 nin Devamı Yok Neden 512 Üretilmiyo Bunun Yanıtını İstiyorum…

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar