Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Starbucks Verismo Kahve Makinesi – Aynı Kahve, Aynı Latte?

Verismo Starbucks kahve makinesi ve kapsülleri

Starbucks Verismo adıyla çıkan yeni Starbucks kahve makinesi, Starbucks kafeler size yetmiyorsa, beğendiğiniz kahve lezzetini evinize de getirmeyi vaadediyor. Verismo’nun iddiası, “İsviçre mühendisliği ürünü yüksek basınç teknolojisi kullanarak Starbucks kafe kalitesinde latte, espresso ve filtre kahve” yapmak.

Minimal tasarımlı küçük bir kahve makinası olan Verismo’nun en kalabalık tezgahlarda bile kendine yer bulabilecek kadar az yer kapladığını inkar edemeyiz. Starbucks’ın yeni kahve makinesinin üç farklı kapsül türü bulunuyor: espresso kapsülleri, kahve kapsülleri ve süt kapsülleri kişiye özel içecekler için farklı şekillerde kombinlenebiliyor. Starbuck Verismo henüz Türkiye’de satışa sunulmadı. ABD’deki 580 modelinin fiyatı 199$ (360 TL civarı), ısı derecesi ve özel içecek miktarı ayarlı en pahalı modeli 585 ise  399$ (720 TL civarı). 12’lik kapsül setlerin fiyatı da 12$ (22 TL).

Verismo Starbucks Kahve Makinesi, farklı model ve renklerde satışa sunuluyor

Peki Verismo gerçekten Starbucks kafelerde satılan kahvelerin aynısını yapabiliyor mu? Test eden Amerika’daki pek çok gazete ve internet sitesinin  yorumları “evet” diyor. Hatta evdeki Starbucks kahve makinesinin daha iyi olduğunu söyleyenler bile var. Starbucks Verismo‘yla ilgili olumlu yorumlar arasında şunlar var:

-“Latte sütsü ve mükemmel kıvamdaydı.”

-“Starbucks espressoyla aynı lezzette gerçek espresso tadını aldım.”

-“Starbucks, kahve sanatını bir şekilde öğrenmiş. Verismo kahve makinasıyla yaptığım latte, bir Starbucks kafede içtiğim latteden çok daha iyiydi.”

-“Tasarım güzel. Starbucks kahve tadını yanık bulup çok beğenmesem de, makinedeki coffe lattenin tadı, Starbucks kafelerde satılanlarla aynı.”

Starbucks Verismo ile kıvamında filtre kahve

Starbucks kahve makinası oldukça kompakt bir tasarıma sahip ve farklı bardak boylarına ayarlanabiliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar