Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Bonvagon – Gezip Almaya Fırsat Bulamadıklarımız…

Bonvagon'un We Love Cushions kampanyasındaki yastıkların fiyatı 59 TL.

Bonvagon, diğer özel alışveriş siteleri arasından sıyrılan, niş bir online alışveriş sitesi. Bir kere giyim konusuna şimdilik girmiyor. İkincisi, bir alışveriş merkezine girip alamayacağınız farklı tasarımlı ürünlere yer vererek indirim dışında gerçek bir heyecan unsuru yaratıyor. Üçüncüsü, ürünlerin çoğunun özel olarak, belirli bir zevk doğrultusunda seçilmeye çalışıldığı belli oluyor.

Bonvagon‘da New York Metropolitan Sanat Müzesi, sıradışı İngiliz yastık markası Welovecushions, modern sanatlar mabedi MoMA gibi yurtdışına gidenlere özel bir ayrıcalık olan ürünler, indirimli olarak bulunabiliyor (Yurtdışı fiyatlarının bazılarını kontrol ettik, nasıl yapıyorlar bilmiyoruz ama indirimler gerçek). Zaten Bonvagon’un kuruluşundaki amaçlardan biri de, farklı ülkeleri ve şehirleri gezerek, özgün tasarımları seçip getirmekmiş.

New York Metropolitan Sanat Müzesi ürünleri

Bonvagon‘da ayrıca GOTWOB kampanyasındaki gibi yerli tasarımcıların çalışmaları, ya da Türkiye’de satılan Habitat, Tantitoni, Blancherie gibi farklı markaların ürünleri de satılıyor. Sanat, dekorasyon, aksesuar, çocuk kategorilerinin yanı sıra, seyahat ve aktivitelerle de karşılaşabiliyorsunuz.

Kurucular Deniz Ertaner ve Demet Candemir, yıllarca uluslararası finans sektöründe çalıştıktan sonra Bonvagon.com‘u kurmaya karar vermişler. Sitenin tasarımı da güncel ve kullanışlı. Farklı kampanyalara tek kargo ücreti gibi bir avantajı var.

Umarız diğer özel alışveriş sitelerinde olduğu gibi zamanla denge bozulmaz ve Bonvagon az ama öz seçkisiyle bizi heyecanlandırmaya devam eder.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar