Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Marks & Spencer’dan Annelere Özel Hediyeler

Marks & Spencer, Anneler Günü‘ne özel birbirinden güzel hediye seçenekleri sunuyor. Bayan giyimden iç giyime, bakım ürünlerinden ev koleksiyonuna kadar birçok farklı koleksiyonu bir arada sunan M&S, ayrıca 50 TL’den başlayan tüm alışverişlerde hediye çeki kampanyası düzenliyor.

Tüm annelere hediye çeki

27 Nisan-15 Mayıs  tarihleri arasında Marks & Spencer mağazalarında 50 TL’den başlayan tüm alışverişler  hediye çeki kazandırıyor. Marks&Spencer hediye çeki kampanyasında her 50 TL’lik alışverişe 5 TL, her 100 TL’lik alışverişe 20 TL,  her 150 TL’lik  alışverişe 50 TL ve her 250 TL’lik alışverişe 100 TL değerinde hediye çeki sizleri bekliyor.

Marks & Spencer’dan 10 taksit fırsatı

Marks & Spencer’ın annelere özel hediye çeki kampanyası süresince Card Finans ile yapılan alışverişlerde 10 taksit fırsatı sunulurken, hediye çekleri ile yapılan alışverişler tekrar hediye çeki kazandırıyor.

Marks & Spencer Türkiye Facebook ve Twitter’da

Marks & Spencer Türkiye, sosyal ağlarda yerini alıyor. Marks and Spencer Türkiye sosyal medya hesapları üzerinden takipçiler, sürpriz indirim ve kampanyalardan da haberdar olabilirken, aynı zamanda da e-dergi ve diğer bölümlere ulaşabiliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , ,

Yorumlar

  • Esra diyor ki:

    biraz geç gördüm aama iiyi bir kampanya olmuş. Önümüzdeki sene marks & spencer ı takip etmek lazım …

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar