Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Süpermodel Kate Moss’un Ev Hali Fotoğrafları

Kate Moss'un kendi evinde çekilen fotoğrafları

Kate Moss'un kendi evinde çekilen fotoğrafları

Kate Moss‘un Gloucestershire’daki evinde çekilen fotoğrafları, süpermodelin hem doğal halini, hem de evinin dekorasyonunu görmemiz için bir fırsat sunuyor. Fotoğraflar Self Service dergisi için ünlü moda fotoğrafçısı Juergen Teller tarafından çekilmiş. Fotoğrafçının tarzı olduğu üzere, odaksız, işlenmemiş, yüksek ışıklı fotoğraflar bunlar. Nerdeyse Kate Moss‘un değil de, kendi halinde bir moda bloggerının fotoğrafları gibi.. Bu çalışmanın en farklı ve merak uyandırıcı Kate Moss fotoğraflarından bazılarını içerdiği kesin.

Bu arada Kate Moss‘un ev dekorasyonundaki pembe ağırlığı, ağır tozlu mobilyalar, dağınıklık, süpermodelin bilmediğimiz yaşantısıyla ilgili beklenmedik ayrıntılar.

Evinde pembe bir rock stüdyosu olan Moss, mutfağında, oturma odasında, bahçesinde, garajındaki arabasında birbirinden doğal ve hoş pozlar vermiş.

Kate Moss en son, Valisere iççamaşırı çekimlerindeki aşırı photoshoplu fotoğraflarıyla yapma bebek modeller gibiydi. Şimdiyse Juergen Teller’ın elinde makyajsız, doğal, photoshopsuz ev hali ile doğal kişiliğini yansıtmaktan hiç çekinmiyor..

Kate Moss bu fotoğrafta hippi doğallığıyla Janis Joplin’i hatırlatmıyor mu?

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar