Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Derimod Eski Deri Ceket Kampanyası

Derimod'un kampanyası, Sonbahar Kış deri ceket modelleri için geçerli

Derimod'un kampanyası, Sonbahar Kış deri ceket modelleri için geçerli

Derimod, beyaz eşya kampanyalarından alışık olduğumuz “eskisini getir yenisini al” uygulamasını geçtiğimiz sezonlarda deri cekete uyarlamıştı. İlgi gören bu kampanya 2010 – 2011 Sonbahar Kış sezonu deri ceket modelleri için de başladı.

Kullanmadığınız deri ceket ve montlarınızı Derimod’a getirdiğinizde, markanın yeni koleksiyonundan beğendiğiniz deri ceket veya montu 200 TL indirim ile alıyorsunuz.

Derimod‘un Sonbahar Kış koleksiyonunda, mor, gri, mavi gibi 15 farklı renkte deri ceket modelleri, bu yıl moda olan kürklü mont seçenekleri bulunuyor.

Peki eski deri ceketlerinize ne olacak? “Ceket Değişim Kampanyası”nda getirdiğiniz deri ceketler ve montlar ciddi bir bakım-onarımdan geçirilip Kızılay tarafından üniversite öğrencileri başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyormuş.
Geçen sezonlarda sayıları onbinleri bulan deri ceketi Kızılay’a teslim eden Derimod’un kampanyası çok başarılı olmuştu. Normalde ikinci el giysi kabul etmeyen Kızılay ise, ceketlerin çok iyi elden geçirilerek neredeyse yeni hale getirildiğini gördükleri için kampanyaya katılındığını açıklamıştı.

Derimod‘un kampanyası 2011 yılbaşına kadar sürecek.

Sezon trendlerinden kürklü deri ceket modelleri de kampanya seçenekleri arasında..

Sezon trendlerinden kürklü deri ceket modelleri de kampanya seçenekleri arasında..

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar