Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Harika bir hediye sitesi


Yılbaşının yaklaştığı ve yavaş yavaş sevdiklerimize alacağımız hediyelerle ilgili tatlı bir telaşa kapıldığımız bu günlerde, sizlerle yeni keşfettiğimiz bir hediye sitesini paylaşmak istedik. Online alışverişin hala beklenilen seviyeye gelemediği Türkiye’de, gönül rahatlığıyla hediye siparişi verebileceğiniz bu sitenin ismi Hediye Yarat.

Adından da anlaşılacağı üzere, hediyeyarat.com bir çok hediye seçeneğini bir arada sunan, aynı zamanda sevdiklerinize özel hediyeler yaratabileceğiniz bir adres.

Farklı başlıklar altında bir çok hediye seçeneğini sunan bu online alışveriş sitesinde, yılbaşı hediyeleri, doğum günü hediyeleri, yıldönümü hediyeleri ve temalı hediyelerin yanı sıra yine bir çok ilginç ve kişiye özel hediye seçeneğini bir arada bulabilirsiniz.

Modaport ekibinin en genç üyelerinden “Süslü” Burçin’in doğum günü partisi öncesi internet üzerinden hediye ararken şans eseri keşfettiğimiz bu sitedeki “Anılar Sokağı” isimli kişiye özel hediyeyi görünce hepimiz bunun harika olacağı konusunda hem fikirdik. Ancak, önümüzde bir engel vardı, o da hediyemiz en geç 1 gün içerisinde elimizde olmalıydı. Bunun için şansımızı denemeye karar verdik ve firmaya ulaştık. Müşteri ilişkileri ile yaptığımız görüşme sonunda, normalde sadece hazırlanması 1 gün süren bu ürünü bize ertesi gün istediğimiz saatte ekstra bir ücret almadan teslim edeceklerinin sözünü aldık. Hediyemiz söz verdikleri şekilde tam zamanında, harika bir paket içerisinde teslim edilince de bu siteyi diğerlerine de örnek olması adına tanıtmaya ve bu yazıyı yazmaya karar verdik.

Bir kaç büyük firma dışında  sorunsuz online alışverişin yapılamadığına defalarca şahit olan alışveriş çılgını Modaportçular olarak bu küçük jestimizden umarız onlar da mutlu olurlar.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • nurcan diyor ki:

    online alışveriş ve hediye sitesi olarak hediye yaratı tek geçerim. diğer gözdelerim ise mudo.com.tr ve hepsiburada

  • demet diyor ki:

    özel günler için hediye almak gerçekten zor bir iş. acaba ne hediye alsam diye düşünmek beni hep germiştir ama bu tavsiye ettiğiniz hediye sitesini çok tuttum.acaip hediye seçenekleri var,bayıldım. sevgilim için farklı ve değişik bir yılbaşı hediyesi satın aldım bile… 🙂

  • Moda diyor ki:

    Kesinlikle çok güzel bir site tanıtımı ,yılbaşına çok kısa süre kalmışken nereden ne alıcam diye düşünmeden önce bu siteye göz atmamız gerekiyor sanırım .

  • Aziz Coşkun diyor ki:

    Bu Özel hediye olarak kimse bizim kadar yaratıcı olamaz sanırsam 14 şubat sevgililer günü için bir hediye varki illaki bir uğrayın http://www.gulenbayan.com da mutlaka yan taraflarda ürünün resmini göreceksiniz.tşkler.

Yorumunuz


En Son Yorumlar