Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Marc Jacobs Daisy Parfüm

Marc Jacobs, Daisy parfümünü yeniledi

Marc Jacobs, Daisy parfümünü yeniledi

Bu parlak siyah ÅŸiÅŸe, göründüğü kadar güzel kokuyor. Marc Jacobs‘un çıktığı anda klasiÄŸe dönüşen kokusu Daisy, birinci doÄŸumgünü ÅŸerefine yeniden yaratıldı. Parfümde yasemin ve gardenya vurgulanarak, Daisy‘e daha seksi bir hava katıldı.

2007 yazında ilk kez çıkarılan koku, “En İyi ÅžiÅŸe” ve “En İyi Kadın Parfümü” ödüllerini kazanmıştı.
Daisy, genç, rahat ve pozitif bir koku olarak yaratılmıştı. Şimdi bu özelliklere feminenlik de eklendi.
Parfüm, Marc by Marc Jacobs koleksiyonunun rahat sofistike çizgisi doğrultusunda yaratıldı.
Alberto Morillas’ın yarattığı Daisy, çiçekli olmayan çiçeksi, ÅŸekerli olmayan tatlı bir parfüm olarak tanımlanabilir. Zaten Daisy, İngilizce’de “papatya” anlamına geliyor. Papatyalar ise kokularından çok pozitif enerjisiyle bilinen bir kır çiçeÄŸi. Yeni siyah ÅŸiÅŸedeki Daisy parfüm ise, kokunun bu özelliklerine biraz daha vurgulu bir diÅŸilik eklemiÅŸ ve kanımızca parfümü geliÅŸtirmiÅŸ.

http://www.modaport.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.modaport.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.modaport.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , ,

Yorumunuz