Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Aquascutum yağmurluk, pardesü, palto, trençkot ve kaban modelleri Naked’te

 

Aquascutum, Kraliçe Elizabeth, Winston Churchill, Margaret Thatcher gibi İngiliz Kraliyet ailesi bireyleri ve politikacılarının yanı sıra Sophia Lauren, Sean Connery ve Peter Sellers gibi birçok ünlü yıldızı da giydiren, yağmurluk, pardesü, palto, trençkot ve kaban gibi ürünleriyle öne çıkan bir marka.

 

Aquascutum siyah renk bayan palto, sade ama bir o kadar da zarif

Aquascutum siyah renk bayan palto sade ama bir o kadar da zarif

 Aquascutum‘un 2008 Sonbahar ve 2009 Kış sezonuna renk ve farklılık katan yağmurluk, palto ve kabanlarının en önemli özelliği el işçiliğiyle üretilmeleri.

Geniş yakalı bu bej model pardesü tasarımıyla farklılık yaratılmış

Geniş yakalı bu bej model pardesü tasarımıyla farklılık yaratılmış

Lüksü sevenler için farklı yağmurluk, kaban, pardesü ve mevsimlik paltolarını Aquascutum‘un Türkiye’de satışını gerçekleştiren Naked mağazalarında bulabilirsiniz.

 

Aquascutum desenli yağmurluk

Aquascutum desenli yağmurluk

Bu arada, hatırlatmak da fayda var, hem klasik, hem de sıradışı kesimlere yer verilen 2008 Sonbahar, 2009 Kış yağmurluk ve palto modellerinin fiyatları 665 YTL’den başlıyor.

Naked Mağazaları nerede var?

Tasarımcı koleksiyonları ve lüks markaları farklı bir konsept ile sunan Naked’in, şu an için İstinye Park ve Bağdat Caddesi’nde toplam 2 mağazası var.

 

Aquascutum Hakkında

Aquascutum, 1851 yılında kurulan Londra menşeli 157 yıllık köklü bir marka.  İngiliz asaletini farklı alternatif modelle birleştiren marka ilk başlarda erkeklere yönelik kıyafetler üretirken, yarım asır sonra bayan koleksiyonlarına da yer vermeye başlıyor. Kurucusu John Emary, 1853’de ürettiği su geçirmez malzemenin patentini aldıktan sonra yağmurluk, palto, kaban, trench coat  gibi dışarıda giyilen yağmura dayanıklı kıyafetler üzerine odaklanıyor. Şirket, 90’ların başlarında Japon firması Renown Incorporated tarafından satın alınıyor. Özel teknikle kumaşlarını üreten Aquascutum’un ismi ismi latince “aqua-su”  ve “scutum-kalkan” kelimelerinden geliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , ,

Yorumlar

  • nilüfer genç diyor ki:

    palto modelleri biraz fazla klasik ama oldukça lüks ve klas görünüyorlar. klasik giyimi sevenlere hitap edecek cinsten. bu arada istinye parktaki naked mağazasını gezdim ama bana fiyatlar biraz fazla uçuk geldi. tabi herkesin bütçesi farklı

Yorumunuz


En Son Yorumlar