Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Kısa Gelinlik? Neden olmasın!

Askılı Göğüs Dekolteli Kısa Gelinlik

Askılı Göğüs Dekolteli Kısa Gelinlik

Yeni evlenecekler için, uzun etekli straplez bir gelinlikten çok daha rahat seçenekler var. En güzel yönlerinizi vurgulamanız her zaman en akıllıca olan şeydir. Eğer en güzel yanınız bacaklarınızsa, onlara neden gelinliğinizde bir yer vermeyesiniz? İşte, kısa gelinlikler bu noktada kurtacınız olabilir…

Hem, gelinliğinizin yerleri süpürmesi gibi bir zorunluluk da yok, kısa gelinlikle çok daha rahat dans edebileceğiniz de gerçek.

Kısa etekli gelinliğin size uygun olduğunu düşünüyorsanız, düğününüzün resmiyet derecesini göz önüne alın. Çok resmi bir düğün için minik bir straplez mini gelinlik uygun kaçmayabilir. Gelinliğin, konukların elbiselerinin gölgesinde kalmaması gerektiğini unutmayın. Bu yüzden kısa gelinliğin gerçekten stil sahibi olması gerekiyor.

Kimler kısa gelinlik giymeli?
Kısa boylu gelinler, onları boğmayan daha kısa bir gelinlikle daha rahat edebilir. Bacaklarına güvenenler ise onları göstermek için daha iyi bir fırsat bulamaz herhalde. 

Kendi gelinliklerini diktirtmek isteyenlere fikir vermesi için straplez, transparan, kollu ve işlemeli kısa etek modellerini derledik.








Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , ,

Yorumlar

  • merve diyor ki:

    gelinlikler sahane ama ben diz üzerinde arkası uzun önü kısa bir gelinlik istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

  • merve diyor ki:

    meillerinizi bekliyorum simdiden tesekkürler

  • cemre diyor ki:

    mervecım sana katılıyorum hayalımdekı gelınlık ya ama gerceklestırıcem ıysallah tabıkı askmı ıkna edebılırsem..:)

  • tugce diyor ki:

    mervecim benim ablamda senin deiğin gelinlikten buldu diktirdi eger halen istiyorsan benim msnemi ekle kutsi_tugce@hotmail.com ekle ben sana o ğelinliği ğönderiyim bende ki senin hayalinden süperr 😀

  • missmiss (özlem) diyor ki:

    o önü kısa arkası uzun gelinliğe nataie oreiro nun vahşi güzelde giymesiyle bayılmıştım 🙂 hala da aklmda ama gerçekleştirebeileceğimi sanmıorm 🙂 çnkü cidden cemre nin dedği gibi ikna etmek kolay deil :)))

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar