Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Moda Kurbanı mı? Moda İkonu mu?

Moda Kurbanı mı? Moda İkonu mu?
“Sex in the City”de Carrie Bradshaw’ı canlandıran Sarah Jessica Parker, Daily Mail gazetesi tarafından “moda kurbanı” ilan edildi. Parker’ın giyim tarzı, Devil Wears Prada’dan sorumlu olan ünlü Patricia Field tarafından oluşturuldu. Bu moda tuhaf ve yeni olsa da, dünyada pek çok hayran yarattı. Parker’ın moda kurbanı görünmesinin nedeninin henüz popüler olmamış trendleri bizzzat başlatması olduğunu savunanlar var.

Patricia Field bu konuda kendini savundu ve karakterlerini eğlenceli bir şekilde giydirdiğini söyledi. Giysileri, karakterin özelliğine göre seçtiğini belirtti.

Fotoğrafta Carrie karakterinin gardrobundan Parker’a giydirilen bazı kıyafetler görüyorsunuz.
Siz karar verin, Sarah Jessica moda kurbanı mı, yoksa moda ikonu mu?

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , ,

Yorumlar

  • lilith diyor ki:

    bence bizden farklı olduğu, özgürce giyindiği için onu moda kurbanı ilan edemeyiz. çoğumuz evde kendi kendmize kombinasyonlar oluşturmuyor muyuz? tek fark o tüm dünyanın gözü önünde bunları sergileyebilcek kadar cesur. insan olarak bizden farklı olanları dışlama,onları moda kurbanı ilan etme ya da zevksizlikle suçlama eğilimindeyiz. bence alternatif moda sunuyor bize SJP bu yüzden beğenmiyorsak yalnızca kanalı değiştirmekle yetinelm..

  • çikolata kız diyor ki:

    lilith’in dediklerine katılıyorum.bence en güzel moda herkesten farklı,bilinmyen tarzlar yaratmaktır.sarah jessica’da kendi tarzını kendi kişiligini yansıtıoyor kıyafetlere.en azından baska unluler gibi sırf dikkat cekmek için taşıyamadıgı kıyafet secmiyorrrrrrrrrr.

  • blumen diyor ki:

    bence moda ikonu olamaya çalışıyor ama moda kokonası olmuş.kendine tarz yaratmaya çalışıyor yaratmış ama bence hiç güzel olmamış

  • zeynep diyor ki:

    bence o bir moda kurbanı yaşına göre giyinse hepimiz sevinicez

Yorumunuz


En Son Yorumlar