Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Cannes’da Moda Finalleri

Lindsay Lohan Dolce&Gabbana
Nuri Bilge Ceylan’ın En İyi Yönetmen ödülü aldığı Cannes, dünyaca ünlü yıldızlar için de bir moda sınavıydı.

Dolce & Gabbana’nın Cannes’ta verdiği partide Lindsay Lohan, Dolce & Gabbana elbisesiyle Cannes’da bacaklarına güvenini sergiledi.

Madonna Cannes\'da Dior Elbisesi ile
Madonna neden bu kadar kapalı giyinmiş bir anlam veremedim doğrusu.
Bu fiyonklu Christian Dior saten elbise bugüne dek onun üzerinde gördüğüm en seksi olmaktan uzak elbise. Cannes’a yıllar önce Jean Paul Gaultier sivri sütyeniyle arz-ı endam eden kıza ne oldu? Guy Ritchie’nin böyle üzgün durmasına şaşmamalı.

Natalie Portman Lanvin Elbisesi ile sınıfta kaldı
Lanvin’e düşkünlüğüyle bilinen Natalie Portman’a Che’nin Cannes galasında bu siyah saten çantayı ödünç veren kimse büyük hata yapmış. Bu dev Lanvin çanta, mini kırmızı Lanvin elbiseyi öyle arka planda bırakmış ki, buna sabotaj denir.

Joely Richardson Ralph Lauren Modası
Eski bir klasiğe tamamen modern bir yorum katma işini Ralph Lauren’e bırakın: straplez bir çizgili tuvalet, zarif siyah eldivenlerle tamamlanmış. Cannes’daki amFAR kokteylinin havasını değiştirecek bir kıyafet. Vanessa Redgrave’in kızı, Türkiye’de “Nip/ Tuck” dizisiyle tanınan Joely Richardson da bu elbisenin hakkını sonuna kadar vermiş.

Eva Herzigova seksi görünümde
Eva Herzigova neredeyse siyah bir mayo üzerine giydiği şeffaf tuvaletle süper seksi. Neden bu kör göze parmak denecek kadar şeffaf, skandal yaratacak bir elbise giymiş? Çünkü giyebiliyor da ondan.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , ,

Yorumlar

  • sunny diyor ki:

    Gerçekten de NipTuck’taki kız nefis görünüyor. Klasik bir elbise bu kadar iyi uyarlanabilir.Bazen kızsam da aslında bazı modacılar abartılı övgüleri hak ediyor.

  • Kübra diyor ki:

    Giydiklerini kendilerine yakıştırmayı iyi biliyorlar takılarıyla da tamamlıyorlar bizde onlardan esinlenip özel günlerimizde;düğün,nişan vb.bir çok yerde bu elbiselerden diktiriyoruz veya satın alıyoruz bi de takıların aynısından bulduk mu tamamdır bunun için güzel bir site tavsiye ederim herkese bol şans;)
    http://boybeyipirlanta.com/

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar