Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Payless Tasarım Ayakkabılar ve Mini Designer Koleksiyonları Üzerine..

Isabel Toledo for Payless ayakabbılar

Isabel Toledo for Payless ayakkabılar

Türkiye pazarına bu yıl giren Payless‘ın designer ayakkabıları, 2011 ve geçmiş sezon modelleriyle sessiz sedasız raflarda beklerken, bazı ürünlerde indirime de girdi. Designer for brand ve halka inen moda işinin ideal ruhu da bu olmalı belki. Normalde yüksek rakamlara zaten aldıkları tasarım ürünleri ucuza almak için hiç bakmadan talan eden, adam tutan, birbirini çiğneyen insanlar yerine, bir mağazada alışveriş yaparken, tasarımcıyı belli belirsiz bilse bile “bu diğerlerine hiç benzemiyor” diyerek etkilendiği bir ürünü keşfetmesi ve bunu çok makul bir fiyata alabilmesi.. Gerçek hazine keşfi bu.

Lela Rose for Payless

Lela Rose for Payless

H&M Lanvin koleksiyonu Türkiye pazarına büyük gürültüyle girmiş, kimi zaman Saks Fifth Avenue’da çalışıyor havasına giren satış görevlileri, koleksiyonun tamamını toplamaya and içmiş modaseverler ve tek mağaza oluşuyla, Lanvin koleksiyonunda “halka inen moda” kavramı pek çok markada olduğu gibi reklamdan öteye pek gidememişti.

Payless‘ın designer koleksiyonları, her ne kadar Lanvin boyutunda bir devle bağlantılı olmasalar, kaliteden yana biraz zayıf olsalar da (gerçek deri görmeniz pek olası değil), Isabel Toledo, Lela Rose, Christian Siriano gibi yakın zamanlarda popülerleşen Amerikalı tasarımcıların takipçileri için, tasarım ayakkabılara güzel ve ekonomik bir giriş olabilir. Payless’ın designer serisi, ayakkabı, sandalet ve babet modelleriyle Optimum ve Cevahir mağazalarında 40 TL – 90 TL arası fiyatlara satılıyor.

Christian Siriano for Payless

Christian Siriano for Payless

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • michelle genclik diyor ki:

    yemin ediyorum cok ozeniyorum… gittim baktim kac kere… yok, hayatta giyemem. hayir, zaten de ki yolda yururken dusup bacagimi kirmayi goze aldim, ustune giyecek ayni kokosluk derecesinde kiyafetim yok. hic de olmadi. hani belki gelinligim ki o bile bazi tanidiklarima gore esofman takimindan halliceydi. ama giymek isteyenlere, giyebilenlere saygim sonsuz. esofman takimi degil, payless ayakkabilarini. bu yuksek topuklu, suslu vs ayakkabilar disinda ozellikle kiz cocugu icin cok faydali bir magaza: malum ayaklari cabuk buyuyor, e suslenmek de istiyorlar… payless ayakkabilari tam onlara gore – bence.

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar