Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Avon ANEW : 25 Yaş ve Ötesi..

Avon ANEW

Avon ANEW

Avon ANEW serisi, her yaş için zamanı tersine çevirme konusunda oldukça iddialı. 2010’u devirirken Avon Türkiye, 40’lı, 50’li, 60’lı yılları yeniden canlandıran hoş bir etkinlik düzenledi. Büyük Londra Oteli’nin nostaljik ortamında yapılan bilgilendirme toplantısının ardından, katılımcılara ANEW cilt bakımı ve kendi seçtikleri retro kostüm, özel saç ve makyajlarla profesyonel çekimler yapıldı.

Avon ANEW etkinliğinde Nazlı Yavaş

Avon ANEW etkinliğinde Nazlı Yavaş

Begüm Korkmaz

Begüm Korkmaz

Peki 25 yaş, yaşlanma karşıtı bakım için çok erken değil mi? Dermatolog Dr. Güneş Ertürk, “20’li yaşlardan itibaren cildimiz nemlendirilmeye ihtiyaç duyuyor, yaş ilerledikçe de hücrelerimizin yenilenmesi yavaşladığından cildimize olumsuz etkileri olabiliyor,” diyor. Avon ANEW serisi, on yılda bir değiştireceğimiz, dönemsel anti-aging cilt bakım serileri sunuyor:

Avon ANEW serisi

Avon ANEW serisi

25 ve üzeri: ANEW Rejuvenate
Avon ANEW Rejuvenate, ilk yaşlanma belirtilerinin ortaya çıktığı 25 ve üzeri yaşlar için cildi canlandıran Exfo-Smoothing, Mini Extraction ve Facial FX teknolojilerini kullanıyor. Gözenekleri sağlıklı tutmaya, cildi güçlendirmeye ve canlandırmaya yardım ediyor.

35 ve üzeri: ANEW Reversalist
ANEW Reversalist’te cildin onarım sürecini desteklemeye ve cildi yeniden yapılandırmaya yardımcı olan Activin üretimini artırmak üzere Activinol kullanılıyor.

40 ve üzeri: ANEW Ultimate
ANEW Ultimate Serisi ise anti-aging’de son trendlerden olan altın içeriyor. “Gold Polypeptide” ve Pro-Sirtuin TX teknolojisi ile ileri düzeydeki yaşlanma belirtileri ile mücadele ederek daha sıkı ve tonlanmış bir cilde kavuşturuyor.

55 ve üzeri: ANEW Platinum
ANEW Platinum kremlerinde AVON’un keşfettiği Paxillium şekillendirme teknolojisi kullanılıyor. Hücrelerin gençlik proteini Paxillin seviyesini %60 oranında artırarak, cilde genç görünümünü geri kazandırıyor.

Her yaş için: ANEW Clinical
Avon‘un tüm yaşlara uygun anti-aging serisi ANEW Clinical, genç cilt görünümünü koruyan kolajen, elastin ve hidro-proteinlerin korunmasına yardımcı oluyor. Hyaluronik asitli serum ve Amerika’da en çok satılan göz kremi olan Avon ANEW Clinical Eye Lift dikkate değer.

Avon Türkiye pazarlama müdürü

Avon Türkiye pazarlama müdürü Çağla Özdoğan

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • Esra diyor ki:

    Avon farkı 25 den 55 e hayatımızın her anında var :)))

Yorumunuz


En Son Yorumlar