Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Dün Gece Ne Giydiler? Ünlülerin En Son Gece Stilleri

Anne Hathaway & Heidi Klum

Anne Hathaway ve Heidi Klum

ANNE HATHAWAY
Love & Other Drugs filminin galasında, Anne saçlarını serbest bırakmış. Vücudunu saran Antonio Berardi tasarımı beyaz elbiseyle her zamanki gibi kusursuz. Bilezikleri Neil Lane, ten rengi öpücük burunlu ayakkabıları Sergio Rossi’den.. Ben hala ısrarla ünlülerin üniforması haline gelen bu kalın tabanlı ayakkabıların modasının geçmesini bekliyorum. Acaba bu hiç gerçekleşmeyecek mi?

HEIDI KLUM
Ann Taylor gecesinde bir gizli ajan.. Ann Taylor’ın yüzü olan ünlü model, beyaz pantolon ceket takımını, siyah gömleğiyle aynı renkte siyah fötr şapkayla tamamlamış. Heidi Klum erkeksi kombinleri hep çok iyi taşıyor, ama şapkayla koyu renk farlar yüzünü çok kapatmış sanki..

Rihanna ve Blake Lively

Rihanna ve Blake Lively

RIHANNA
Londra’da Westfield Shopping Center’ın yılbaşı ışıklarını yakan Rihanna, neşeli bir hediye paketi gibi. Kırmızı kalem etek, gri büstiyer, kıvırı kıvır saçlarda puanlı fiyonkla bu eğlenceli stil insanın içini ısıtıyor.

BLAKE LIVELY
New York’taki Realm Boutique’in açılış gecesi. Gossip Girl’in parçaları kendi özgü stillerde karıştırmasıyla ünlü starı (ve Sinem Kobal’ın Küçük Sırlardaki “role model”i) Blake Lively, siyah simli bir eteği, upuzun bir mavi erkek gömleği ve taba rengi kalın kemerle bir araya getirmiş. Bu iddialı karışımı siyah bootielerle tamamlamış. Ne dersiniz? Bu kez biraz fazla ileri gitmiş olabilir mi?

Sarah Jessica Parker

Ashlee Simpson ve Sarah Jessica Parker

ASHLEE SIMPSON
Beverly Hills’te Decades Denim açılışı. Yeni kısacık saçını fiyonklu bir küçük siyah elbiseyle tamamlayan ünlü yıldız, Zambos & Siega el çantası ve koyu kırmızı uzun küpeleriyle çok hoş.

SARAH JESSICA PARKER
Sex and the City yıldızı, New York sosyetesinin zirvesinde oturan Gloria Vanderbilt’in kitabının partisine hanım hanımcık bir kıyafetle katılmış. Böyle bir gecede iddialı değil, sadece klas olmak istemiş olacak..

Rene Zellwegger ve Julianne Moore

Renee Zellweger ve Julianne Moore

RENÉE ZELLWEGER
Bradley Cooper ve ailesiyle bir New York gecesi yaşamaya çıkan Zellweger, kaslı bacaklarını ön plana çıkaran bir beyaz elbise, upuzun siyah bir palto ve balerin stili bağcıklı ayakkabılar giymiş. Açık saçları, bu stile rahat bir hava katmış.

JULIANNE MOORE
Modasever ünlülerden klasik güzel Julianne Moore, Bulgari Express for Save the Children gecesine dantel parçalı siyah bir Alexander McQueen elbise ve bantlı ayakkabılarla katılmış.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar