Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Gucci 3D Gözlük : Moda, Sinemaya Girdi

Gucci 3D gözlük

Gucci 3D gözlük. Fiyatı 225$

Gucci dünyanın ilk lüks 3D gözlüklerini üreterek bir ilke imza attı. 3D filmlerin popülerliğini gittikçe arttırdığı malum. Hatta yakın gelecekte tüm filmlerin 3-D olacağından söz ediliyor. Sinemalar 3D gözlükleri verse de, kendi gözlüğünü kendin taşımak neden bir trend olmasın?

Gucci 3D gözlük ise bir trend olacak mı göreceğiz. İşin ucunda hiçkimsenin görmeyeceği bir gözlüğe 225 dolarlık bir fiyat ödemek var. Karanlık sinema salonu dışında çantanızdan çıkarıp, “Hey, Gucci gözlüklerime bakın” demeyi düşünmüyorsanız tabii.

Ancak Gucci bu gözlük konusunda çok iddialı. Basın açıklamasında “görüş dünyasında dev bir değişimi yansıtacak bir trende öncülük” yapıldığı belirtildi.

Buna göre Gucci 3D gözlükleri almak için nedenler şunlar:
– 80’lerin retro stilini yansıtan pilot modeliyle son moda bir tarzı var..
– Safilo Group lisansıyla üretilmiş unisex 3D gözlükler, Gucci’nin ikonik yeşil kırmızı renklerini taşıyor..
– Özel Gucci 3D logosunu taşıyor.
– Optik mükemmeliğe sahip iç bükey lenslerde dairesel polarize teknoloji kullanılmış. Çok katmanlı yüksek teknolojili lensler aynaya baktığınızda görüntünüzü bozmuyor. Aynalı kaplama hem göze hoş görünüyor, hem de kontrastı arttırıyor, ayrıca dış ışığın %98’ini geçiriyor. Böylece gözlüklerinizle hem 3D filminizi üstün görüntü kalitesiyle seyredip, hem de sinema salonunda çevrenizi görebiliyorsunuz.

Gucci 3D gözlükler Aralık ayında satışa sunuluyor. Ücretsiz 3D gözlükler yerine tasarım gözlükler takmak bakalım moda olacak mı?

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • deniz diyor ki:

    sinemalarda verdikleri 3d gözlükler çok başağrısı yapıyor. gucci yapmıyorsa bence değer

  • çağdaş diyor ki:

    3d filmlerde kendi gözlüğümü götürmek iyi fikir de, fiyat gerçekten uçuk, hele türkiyede lüks vergisi filan derken 500ü bulur

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar