Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Zara Home Country Collection

Zara Home Sonbahar Kış 2010 Country Collection

Zara Home Country Collection

Zara Home Country Collection, Zara’nın gönlümüze taht kuran dekorasyon markası Zara Home‘un bu sonbahar kış için hazırladığı temalardan biri. Koleksiyon, fransız country evinin solgun zerafetini, modern mekanın dekoratif hassasiyetiyle birleştiriyor. Çok sevilen rahat country ambiyansını yansıtan yatak örtüsü, nevresim, masa örtüsü ya da runnerların kumaşları, kullanılmış, yıkanmış görüntülü ağır pamuklular ve kanvaslar, fistolar, delik işleri, dantel detaylarla buluşmuş.

Zara Home Country Collection’da yatak örtülerinde kullanılan baskılar incelikli ve hafif tonlarda. Sanki yılların kullanılmışlığını taşıyor gibi. Nevresim ve battaniyelerde renkler daha çok kemik beyazı, mavi, kotu andıran açık mavi tonlarında. Kırmızı renk, örtülerin kenarlarını ve ince ayrıntıları vurgulamak için kullanılmış.

Koleksiyondaki ev eşyaları ve objeler ise tekstillerden daha modern stile sahip. Lüks, pahalı materyaller ve el işçiliği var. Seramik yemek takımları, süt beyazı tonlarda, ince, sevimli ama klasik desenler içeriyor. Ahşap mobilya ve objeler ise ya ham bırakılmış ya da beyazlatılmış. Zara Home‘un 20102011 Sonbahar Kış Country stili odalarına bir göz atın..

Zara Home Mağaza Adresleri:

Ankara Gordion AVM
Ankara Panora AVM
Bursa Korupark AVM
Eskisehir Espark AVM
İstanbul Suadiye Zara, Kadıköy
Cevahir AVM, Mecidiyeköy
İstinye Park, İstinye
Capacity AVM, Bakırköy
Palladium AVM, Batı Ataşehir
İzmir Forum Bornova AVM

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • sura diyor ki:

    capitol’e de zara home istiyoruz. ya da tepe’ye. anadolu yakasının bu taraflarında hiç mağazaları yok, üstelik bu alışveriş merkezleri palladiumdan daha kalabalık

  • ayça diyor ki:

    i love zara home!!!! ama bu country serisini o kadar sevmedim.

Yorumunuz


En Son Yorumlar