Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Trençkot Sanatı ve Sartorialist: Sokaklardan Erkek Trençkot Modelleri

l

Berlin'den Jeremy, haki renkli trençkotunu, belinden sıkıca bağlamış.. Gözlükler, saat, saçlar ve kalkık yakalarla kişilikli bir erkek stili yaratan Jeremy'nin fotoğrafı pekala bir Burberry trençkot reklamı olabilir.

Art of the Trench – Trençkot Sanatı projesi, trençkotun ve onu giyen insanların canlı bir belgeseli.. Sonradan kadınlar için de vazgeçilmez olsa da, yüz yıldan fazla süredir bir erkek giyim arzu nesnesi olan Burberry trençkotlar, Burberry‘nin ünlü image maker’larla yarattığı projede kutlanıyor.

Dünyanın dört bir yanında Burberry trençkot giyen insanlar fotoğraflanıyor. Trençkot sanatı fotoğraflarında yer alanlar, farklı Burberry trençkot modellerini, kendi stilleriyle harmanlayarak fark yaratan, şık ve stil sahibi sıradan insanlar..

Projede dünyanın önde gelen moda ve sokak stili fotoğrafçılarıyla çalışılıyor. Sartorialist Scott Schuman ile başlayan trençkot stilleri macerası, Magnum Photos fotoğrafçıları ile devam ediyor.

Stil Avcısı’nın gözbebeği Scott Schuman’ın fotoğraflarından oluşan Burberry erkek trençkot stillerini sizin için modaport.com’da bir araya getirdik. İşte sokaklardan art of the trenchcoat..

z

Londra'dan Barry. Yağmurlu bir günde, takım elbisenin üzerine giyilen koyu renk Burberry trençkot.. Klasik bir İngiliz erkeği giyim stili..

f

Londra'dan Ömer ve Ali.. Kotun üzerine giyilen trençkot rahat, cool bir şıklık yaratmış. Londra'da yağmur sonrası bir cafede oturmuş sohbet eden bu şık ikilinin Schuman'ın elinden çıkma fotoğrafı öyle başarılı ki, insan gidip onlarla bir çay içmek istiyor..

j

Berlin'den Maximilian, omuzlarına attığı Burberry trençkotu ve bağlanmamış ayakkabılarıyla çok sofistike görünüyor..

l

Venedik'te Francisco. Sartorialist yine muhteşem bir fotoğraf anı yaratmış. İşte akıllarda kalacak bir baharlık trençkot stili: beyaz spor ayakkabılar, kıvrık kot pantolon, krem rengi Burberry trençkot ve enerji!

s

New York'tan John. Gri trençkot ve spor kıyafetlerle yaratılmış gerçek bir hibrid stil..

d

New York 'ta Burberry trençkotu ve bisikletiyle Peter. Sartorialist'ten yine harika bir kompozisyon..

h

Londra'dan John, siyah trençkotu ve masum bakışlarıyla..

k

Londra'dan Arthur. Yakasından kapşon çıkan lacivert Burberry trençkot, kızıl saçlarla kontrast yaratmış. Özgün trençkot stillerinden biri..

k

New York'tan Enrico. Koyu renk takım elbisenin üzerine giyilen krem Burberry trençkotla kusursuz bir İtalyan stili..

j

New York'tan Bruce. Bu stili oluşturan sadece açık haki trençkot değil, onu tamamlayan sıradışı çanta, ayakkabılar, şemsiye, kıyafet ve tabi ki duruş... İşte size klasik cool bir trençkot stili..

j

New York'ta fotoğraflanan Raymond, lacivert klasik Burberry trençkotunu önden şöyle bir bağlayıvermiş..

l

Venedik'te Alex. Ayakkabılar ve mavi gömlekle çok yakışan, şık, dört dörtlük bir erkek trençkot modeli..

o

Londra'dan Andrew, açık renk trençkotuyla..

k

Londra'dan. Bu fotoğrafı Schumann çekmemiş, ama Burberry trençkotla zahmetsizce yaratılmış şıklık için burada olmayı hakediyor..

l

Yağmur, çamur ve trençkot giyen New York'lu delikanlı Jae..

l

New York'tan Michael. Klasik haki Burberry trençkot, terliklerle giyilmiş. Alışveriş çantası ise tarzı tamamlıyor. Sıradışı bir stil..

k

New York'tan Daniel, gri Burberry trençkotuyla..

d

Berlin'den Falk. Burberry trençkotun eşsiz bir kullanımı. Berlinliler stil yaratmayı iyi biliyorlar..

k

Londra'dan Max ve Joe. Moda duygusu artık beşikten başlıyor.. Burberry trençkotu bu kadar iyi taşıyan erkek.. hem de iki tane birden!!

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar