Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

U.S. Polo Assn. Hediye İndirimi

U.S. Polo Assn., Anneler Günü için 10 Mayıs tarihe dek tüm bayan koleksiyonunda % 20 indirim uyguluyor.

U.S. Polo Assn.’ın anneler için hediye önerileri ise şöyle:

İlkbahar Yaz 2009 Koleksiyonu için bayanlara özel olarak tasarlanan 10 farklı kalıpta pantolondan biri, anneniz için konforlu bir hediye olabilir. “Exclusive Stretch Twill” özellikli Polo bayan pantolonları vücudun şeklini alıyor ve rahatlık sağlıyor.

Business Comfort Classic koleksiyonundan gömlekler, çalışan anneler için ideal hediyelerden. Çalışma hayatında da günlük hayat rahatlığı sunuyor. Ütü istemeyen, çabuk kırışmayan ve rahat kalıbı ile Business Comfort Classic gömlekler, çalışan bayanlar için U.S. Polo Assn.‘ın iddialı olduğu yazlık ürünler.

Çok renkli pike t-shirtler ve desenli trikolar da U.S. Polo Assn.’daki rahat ve şık yazlık giyim ürünleri arasında. 22 renk alternatifi sunan t-shirt ve trikolardan sezonun moda renkleri arasından anneler için trendy bir hediye yaratılabilir.

Baklavalı, ringel ve saç örgüsü trikolar ise, özellikle sezonun renkleri olan camgöbeği mavi, kobalt, su yeşili, turuncu, sarı, mor, lila, pembe ve elma yeşili tonlarından oluşuyor.

U.S. Polo Assn.‘daki hediye alternatifleri arasında koton yazlık elbise ve etekler de bulunuyor.

U.S. Polo Assn.'in 2009 ilkbahar yaz koleksiyonundan canlı renkli triko hırkalar, gömlekler, anneler günü hediyesi alternatifleri

U.S. Polo Assn.'ın 2009 ilkbahar yaz koleksiyonundan canlı renkli triko hırkalar ve gömlekler

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar