Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Tiffany, Hadise Konseri Hediye Ediyor

Tiffany, 1 Mayıs tarihinden itibaren mağazalarından 100TL’lik yeni sezon alışverişi yapan herkese Hadise konser bileti hediye ediyor.
Kampanya, Tiffany’nin tüm mağazalarında uygulanıyor. 1 Mayıs – 10 Haziran tarihleri arasında Tiffany hazır giyim mağazalarından tek seferde 100TL’lik alışveriş yapan herkes çekilişsiz, kurasız Hadise konserine çift kişilik hediye bilet kazanıyor.

10 Haziran 2009 tarihinde İstanbul Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçekleştirilecek konserde aynı zamanda Tiffany Çatlak T-shirt Yarışması’nın finalistleri de belli olacak. Hadise, bu konserde yeni çıkan albümünden şarkıları da seslendirecek.

Tiffany‘nin 2009 ilkbahar yaz koleksiyonu canlı bir renk paletine sahip. Yeşil, mor, kırmızı ve mavinin tüm renk tonlarını içeren koleksiyonda gömlekler, askılı bluzlar, desenli mayo şortlar, çiçekli yazlık elbiseler, bileklere kadar uzanan maksi elbiseler, pantolonlar, kapriler yer alıyor. Erkek modellerinde de kargo kapriler, rengarenk t-shirt ve gömlekler, mayo şortlar ve eşofmanlar bulunuyor.

Tiffany
konser afişi çekimlerinde Hadise, Tiffany‘nin yaz koleksiyonundan seçtiği askılı yazlık elbise ile poz vermiş.

Tiffany 2009 ilkbahar yaz koleksiyonunda trençkot elbise

Tiffany 2009 ilkbahar yaz koleksiyonundan trençkot elbise

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , ,

Yorumlar

  • sıla diyor ki:

    hadise süpersin çok gzlsin seni çok seviyorum. en büyük hayranın sıla

  • zehra koçak diyor ki:

    seni çok sewiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  • ayşegül diyor ki:

    hadise abla bn sana hayranım.seni canımdan bile çok seviyorum.
    hem çok güzelsin hem yeteneklisin hemde çok güzel sesin var.lütfen boluya konsere gel lütfen.

  • gamze diyor ki:

    hadise cim nolur konser icin ingiltereye gel seni bekliyorummmmm cnmmmmmmmm

  • öykü diyor ki:

    hadise cokkkk güzelsiniz elbiselerinizde cok guzel sesinizde hele evlenmeliyiz sarkisi lütfen bu mesleyi hic biramayin lütfeeeeeeeeeen

  • gunay diyor ki:

    seniiiiiiiiiiiiiii seviyorum

  • gunay diyor ki:

    ben bakidan yaziyorum senin hayraninim seni benim kadar cooook seven yoooooooooookkkkkk

  • cholponay diyor ki:

    mukkemmelsin,seni cooook begeniyorum ve cok guzel bedenin var,giyinme tarzlarini daha cok hosuma gidiyor.saygi ve sevgiyle kyrgyzstandan cholponay.

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar