Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Topshop İlkbahar Koleksiyonu

Londra Moda Haftası’nda sunduğu İlkbahar/Yaz 2009 Unique designer koleksiyonunda 80’lere yaptığı gerçekçi göndermelerle büyük sükse yapan Topshop, 2009 İlkbahar/Yaz sezonunda, dört farklı temada giyim koleksiyonu hazırlamış. Topshop mağazalarında yerlerini alan bahar koleksiyonları şöyle..

Topshop Hope and Glory'den bir kombinasyon

Topshop Hope and Glory'den bir kombinasyon

Hope and Glory
Hope and Glory, İngiliz savaş sonrası nostaljisi ve eksantrik country giyimini yansıtan bir Topshop koleksiyonu. Bahçe çiçeklerinin pastel tonları, ortancalar ve manolyalar bu koleksiyonun renkleri için esin kaynağı olmuş. Çiçek yapraklarını andıran fırfırlar, çift katlı ve bele oturan kabarık etekleri süslüyor. Üste oturan kalıplı okul ceketleri ile stil tamamlanıyor. Gri-lila ve şeftali tonlarının mat ve natürel renk paleti kırmızı, nar çiçeği ve parlak morlar ile kombine edilmiş. Bu koleksiyon Mary-Jane tarzı bantlı ayakkabılar ve dantel eşarplar ile tamamlanıyor.

Topshop'un Memphis koleksiyonu Amerikan country tarzını yansıtıyor

Topshop'un Memphis koleksiyonu, Amerikan country tarzını yansıtıyor

Memphis
Elvis’in gençliğini geçirmiş olduğu Memphis şehrinden esinlenerek hazırlanmış bu Topshop koleksiyonu, rodeo stili ve işlemeli parçalara, etnik Amerikan nüanslar ekleyerek eklektik bir tarz yaratıyor. Zımbalı, parça parça ağartılmış jean pantolonlar ve kısa şortlar, Meksika stilinin derinlemesine hissedildiği geometrik şekilli işlemeler ile süslenirken, zımbalı kovboy gömlekleri ve püsküllü hırkalar ve ceketler, görünümü tamamlıyor. Zigzag baskıların yoğunluğu, etnik kızılderili havasını güçlendirirken, bu etkiyi saçaklı çantalar, zımbalı ayakkabılar ve püsküllü botlar tamamlıyor.

Topshop'un 80'lere dönüşü: tulum ve taytlar..

Topshop'un 80'lere dönüşü: tulum ve taytlar..

Nouveau Sport
Göz alıcı ve şehirli tarzı yansıtan bu koleksiyonda abartılı kesimler, grafik desenler ile birleşiyor. Yarasa kollu ve balon kesimli bluzlar, üste oturan derin kol kesimli drapeli penyeler, tulum ve taytlar Topshop‘un 80’lere göndermesi. İplikler ve fermuar süslemeleri bu 80’ler tarzını tamamlıyor. Altın renkli büyük takılar ve aksesuarlar, platform ayakkabılar bu tarza iddialı bir seksapel katıyor.

casılar için Topshop'tan çılgın esintiler taşıyan Vodoo ilkbahar koleksiyonu

Cadılar için Topshop'tan çılgın esintiler taşıyan Vodoo ilkbahar koleksiyonu

Voodoo
Topshop‘un Voodoo koleksiyonunda kesilmiş, düğümlenmiş, bağlanmış penye kumaşlar; grafik, rengarenk ve Karayip tarzı baskılar ile birleşerek iddialı bir siluet oluşturuyor. Elbiselerin üzerine gelen dijitalize edilmiş Safari ve Aztek baskıları, batik püsküllü parçalar ve bisiklet şortları bu cesur koleksiyonu tamamlıyor. Koyu renk ve yüksek topuklu ayakkabılar, metal zincirler ve kesik parça detayları ile birleştirilirken, bilek botları zımba ve püskül detayları ile süsleniyor.

Topshop Mağaza Adresleri:
İstanbul:
İstiklal caddesi, Nişantaşı, Suadiye, Metrocity AVM, Ümraniye Carrefour AVM, Cevahir AVM, Capitol AVM
Ankara:
Ankamall AVM

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • merve diyor ki:

    ya kim giyor buları anlamadım valla

  • emo girl diyor ki:

    MERVE VALLA BENDE BI KELIME BULAMADIM???????

Yorumunuz


En Son Yorumlar