Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Yves Rocher’den Yılbaşı İndirimi

Fransız doğal kozmetik markası Yves Rocher, makyaj serilerinde %40 indirime girdi. 29 Kasım’a dek sürecek yılbaşı kampanyasında göz kalemleri, renkli farlar, rengarenk ojeler, pudralar ve parlatıcılar uygun fiyatlarla alınabilecek.

Yves Rocher
1956’da, doğup büyüdüğü kasaba olan La Gacilly’de, Yves Rocher adlı Fransız, Celandine bitkisinden yararlanarak ilk kremini üretti. Kafasındaki plan, gazetelere küçük ilanlar vererek kremini pazarlamaktı.

Bugün, Yves Rocher, kozmetikhijyengüzellik ürünlerinde Fransa lideri iken, cilt bakımında Avrupa’da ikinci sırada yer alıyor. Marka, özellikle güzellik ve bakım ürünlerindeki doğal, yumuşak bitkisel kokularıyla seviliyor

Doğal kozmetik markası Yves Rocher, Türkiye’deki internet sitesinde kendi ürünlerinin satışını yapan bir dünya markası olarak takdirimizi kazanıyor.

yvesrocher.com.tr

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , ,

Yorumlar

  • Perikızı diyor ki:

    yves rocherın yurtdışında birsürü mini boy parfümleri, çeşit çeşit parfümlü kremleri vs satılıyor. sıkılımadan farklı farklı kullanabiliyorsunuz. türkiyede neden yok anlamıyorum. biz çok mu zenginiz? body shop’da aynı şey. yurtdışında satılan minmi boy farklı ürünlerden biz de istiyoruz

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar