Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Yağmurlu Havalarda Erkekler Ne Giyer

Erkek giyiminde kötü hava koşullarıyla mücadele, ancak dağcı giysisi türünden kıyafetlerle olurdu.Yani kaba ve estetikten uzak botlar, yağmurdan korunmak için tek yoldu. Yağmurdan korunmak içinse sade spor yağmurluklara mahkumdu erkekler. Islak naylon yağmurluklara ve ıslak ayaklara son vermek için artık erkekler teknolojinin nimetlerinden her tarzda yararlanıyor. Sezonun yüksek teknolojiyle üretilmiş kıyafetleri, erkeklerin fırtınalı havalarda bile kuru ve modaya uygun kalmasını garanti ediyor.

Su geçirmez fermuarlı Louis Vuitton erkek çantaları, güçlendirilmiş kauçuktan trendy ayakkabı ve botlar, su geçirmez trençkotlar, özel şemsiyeler bu kış erkeklerin hizmetinde. Yukarıda gördüğünüz Polo by Ralph Lauren botlar, çıktığı anda erkek modasında bir klasik haline geldi bile. Polo botlar, en kötü hava koşullarında bile kullanılabiliyor.

Louis Vuitton‘un su geçirmez çantası, kapalı olduğu zaman suya girse bile içini kuru tutuyor. Botlar: UGG Wigeon. Şemsiye: Rain or Shine.

Çizmeler: Hunter. Postacı erkek çantası: Manhattan Portage. Şemsiye: Brooks Brothers.

Breitling‘in Superocean saati, 5000 feet’e kadar su geçirmezlik özelliğini koruyor. Trençkot: Sanyo. Şemsiye: Hermès.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , ,

Yorumlar

  • Perri diyor ki:

    bence luisvuitton çanta bir erkeğe yakışmıyor

  • Likya diyor ki:

    yağmurlu havalarda erkekler çıplak dolaşır

  • Esra diyor ki:

    @Perriye katılıyorum bu çantalar erkeklere yakışmıyor..

  • gitarcı diyor ki:

    bencede erkeklere çanta yakışmıyor niye diye sorarsanız çünkü genellikle bayanlar takıyor hem erkeklere gerek yok bence bayanlarda takmaması lazım çünkü gümüzde kapkaç hırsızları çokyinede benim son sözüm ERKEKLERE ÇANTA YAKIŞMIYOR..?

  • cemil diyor ki:

    erkeğin çantası cebidir

  • BURAK diyor ki:

    BANA KALIRSA GAYET GÜZEL YAKIŞIYOR ERKEĞE ÇANTA AMA TABİ TARZADA DİKKAT EDİLMESİ LAZIM BU KONUDA ZAVKLER TARTIŞILMAZ NEDE OLSA

  • Oguz diyor ki:

    bizim erkek milletine küpe yakıştırıyorsunuzda bir çantamı yakıştırmıyorsunuz….!!

  • omay diyor ki:

    moda algılarınız kültrünüz ve geleneğinize yapıştıgı için çanta takan erkeği algılamakta zorluk yaşıyorsunuz. çıkın bu kafalardan ve erkeğinize çanta alın.

  • mert diyor ki:

    omay a katılıyorum yani erkek de tabi ki çanta takabilir ki bunu bir erkek olarak söylüyorum. yakıştırmayabilirsiniz ama kadın erkeğin modasındaki her öğeyi kullanırken erkekler neden tabulara karşı feminen gelse de çanta gibi aksesuarları kullanamasın?
    21. yüzyıldayız arkadaşlar, kabuğunuzdan çıkın…

  • gürol diyor ki:

    sarısına aşık oldum..erkek adam dediğin böyle çizme giyer..
    http://www.dunlopboots.net

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar