Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Lancel Koleksiyonundan 10 Çanta Modeli

Lancel'den Kırmızı ve Siyah Yılan Derisi Çanta

Fransızların 130 yıllık geçmişe sahip ünlü aksesuar markası Lancel, nihayet Türkiye’de…

İlk Lancel mağazası, geçtiğimiz günlerde Maçka’dan Nişantaşı’na uzanan İstanbul Abdi İpekçi Caddesi’nde açıldı.
Moda ve trendlere uygun olduğu kadar, “Zamansız klasikler” şeklinde nitelendirilen koleksiyonları ile de ünlü Lancel, dünyada en geniş koleksiyona sahip aksesuar markalarının başında geliyor.

Lancel koleksiyonlarında, hem kadınlar hem de erkekler için özel tasarımlara sahip  deri çantalar, el çantaları, cüzdanlar, eldivenler, kemerler, bavul setleri ve farklı deri aksesuarlar bulunuyor.

Güncel moda akımlarını her dönem kendi çizgisi ve duruşundan uzaklaşmadan çağdaş tasarımlarla süsleyen Lancel, Paris’in ışıltılı ve baştan çıkarıcı havasını İstanbul sokaklarına taşımaya niyetli görünüyor.

Baş tasarımcısı Carlos Osman-Gomez önderliğinde 7 tasarımcı tarafından tasarlanan Lancel‘in tasarım ve koleksiyonlarının neredeyse hepsinde ana malzeme “grain leather” olarak adlandırılan, hayvan derisinin en üst kısmı kullanılıyor. Bu derinin fark yaratan özelliği ise, kendinden hava alabilen bir dokuya sahip olmasının yanısıra daha sağlıklı, ve de çok daha dayanıklı olması. Bu derinin bir diğer özelliği ise, görünüşünün kullandıkça güzelleşmesi olarak belirtiliyor. Lancel‘in bazı koleksiyonlarında özellikle çantalarda krokodil, piton, devekuşu ve yılanbalığı derisi gibi özel derilere de yer veriliyor.

Fransa’nın ve dünyanın en köklü lüks markalarından biri olan Lancel‘in 2008 Sonbahar 2009 Kış Koleksiyonu‘nun yüzü ise, dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen, Fransızların gözde yıldızı Isabella Adjani

İşte, Lancel‘in 2008-2009 Sonbahar Kış Koleksiyonu‘ndan detayları ve kalitesiyle fark yaratan 10 adet renkli deri çanta modeline ait resimleri…

Lancel Mağaza Adresi: Abdi İpekçi Caddesi, Altın Sokak, Ahmet Kara İş Hanı No: 14/2-A Nişantaşı İstanbul.




Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • IRMAK diyor ki:

    çok şık ve zarif hepsi tam benlik mutlaka alcam bitane

  • damla diyor ki:

    Hepsi zarif ve kullanmaya kıyılamayacak kadar güzel.
    Çok hoş!

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar