Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Galatamoda Festivali Akaretler Sıraevler’de başlıyor

GalataModa Festivali 15-19 Ekim tarihlerinde Akaretler Sıraevler'de

GalataModa Festivali 15-19 Ekim tarihlerinde Akaretler Sıraevler'de

Son dönemde modayı yakından takip edenlerin ve de lüks tutkunlarının gözdesi olan Beşiktaş’taki Akaretler Sıraevler, 15-19 Ekim 2008 tarihleri arasında “Galatamoda Festivali Akaretler”e ev sahipliği yapacak. İstanbul’un yeni moda merkezi olarak lanse edilen Akaretler Sıraevler, festival süresince alışverişi ve modayı sevenlere Cornelliani, Jimmy Choo, Bottega Venetta, Paul Smith, Marc Jacobs, Etro, Fred Perry gibi dünyaca ünlü lüks markaların koleksiyonlarının yanısıra, Türkiye’nin önde gelen moda tasarımcıları Arzu Kaprol, Bahar Korçan, İdil Tarzi, Hatice Gökçe, Özlem Süer, Ümit Ünal, Ezra – Tuba Çetin (Etcetura),  Mehtap Elaidi ve Cem Lokmanhekim gibi isimlerin koleksiyonlarını da biraraya getirecek.

Festivalde ayrıca, Gamze Saraçoğlu, Simay Bülbül, Aslı Güler gibi genç Moda tasarımcılarının da hazırladıkları özel koleksiyonlarda katılımcılara tanıtılacak.

Türkiye Moda Tasarımcıları Derneği ve Galatamoda Festivali hakkında

Arzu Kaprol, Bahar Korçan, Hatice Gökçe, İdil Tarzi, Özlem Süer ve Ümit Ünal tarafından kurulan Türkiye Moda Tasarımcıları Derneği, Türkiye’deki modayı farklı platformlara taşımayı amaçlıyor. Bu platformlardan biri olan ve moda tasarımcılarının koleksiyonlarını daha geniş kitlelere hissettirme ve ulaştırma fikrinden yola çıkan “GalataModa Festivali” ise, çok kısa bir sürede markalaşarak büyük bir etkinliğe dönüşmüş durumda.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • fendi diyor ki:

    bu sene galatamodaya gitmiştim tüneldeki. eksiklikleri olsa da keyifliydi. burada herhalde daha profesyonel birşeyler ortaya konulur. kesin gideceğim.

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar