Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Kışın da mı Crocs? Kışlık Crocs Terlik ve Ayakkabılar

Kışlık Crocs Bayan Ayakkabı ve Terlik Modelleri Rengarenk

Kışlık Crocs Bayan Ayakkabı ve Terlik Modelleri Rengarenk

Crocs ayakkabılar, (kimilerine göre açıklanamaz biçimde) yazın olmazsa olmazları oldu: birçok ünlü için de, dünya çapındaki yirmi milyon modasever için de…
Havalar soğurken, “En Güzel Çirkin” sloganını kullanan Crocs terlikler, şimdi de yün astarlı su geçirmez versiyonlarıyla kışa damga vurmaya hazırlanıyor: Crocs Mammoth (yani Mamut) serisiyle.

Orijinal Crocs, aslında teknelerde kullanılmak üzere pazarlanmıştı: kaymaması, deliklerden suyun ve kumun girip çıkabilmesi gibi özellikleri ön plandaydı. Ancak rahatlıkları ve muzip görüntüleriyle, Kate Middleton, Jack Nicholson, Kate Moss, Al Pacino ve Teri Hatcher gibi ünlülerin de desteğiyle, bir tür moda ikonu haline geldiler. Hem de onca itiraza rağmen. ABD Başkanı Bush bile bu çılgın ayakkabılarla resimlendi.


Ülkemize de gelen astarlı Crocs, satışa çıktığı ülkelerde daha ilk ayda satış rekorları kırarak yine ayakkabı dünyasının çirkin kralı olduğunu ispat ediyor.

Kışlık Crocs serileri, canlı renklerin yanı sıra, pastel sonbahar renkleri de içeriyor. Ayağı sıcak tutan bu Crocs‘lar dışarıda da giyileceğe benziyor. Dışarıda uzun süre kalmadığınız sürece, neden olmasın? Arabayla alışverişe gidecekseniz, sıcacık Crocs’unuzu ayağınıza geçirebilirsiniz, size doğru kalkan kaşları umursamıyorsanız tabii. Kendinize güvenin, ne de olsa yakında Eskimolar bile Crocs giyecek.

Mammoth Crocs’ların astarı çıkarılıp yıkanabiliyor. Ilık havalarda astarsız da kullanabiliyorsunuz. Tabanları da, soğuk ve ıslaklıktan korunmak için daha yüksek tasarlanmış.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • demi moore diyor ki:

    crocs hastasıyım. bence çirkin de deil, gayet sevimli

  • leana diyor ki:

    çok kötüler ya neresi sewimli bunların?şopar gibi görünmek isteyenlere diycek laf bulamıyorum

  • damla diyor ki:

    çok rahaaat amaa. bir gün herkes crocs giyecek

  • saba diyor ki:

    nedense bu kadar beğenenini(!) olmasına rağmen kimsenin ayağında görmedim. ayrıca estetik de değiller. ortopedeik de değiller. eğer çok rahatınıza düşükünseniz estetiğe de önem vermiyorsanız ceyo terlikler çok daha kullanışlı olur sizin açınızdan.. maddi olarak da geçerli bu.

  • naz karavus diyor ki:

    yaaaa bu crocs la ilgilenen arkadaşlar……. 2008 temmuz ayında crocs aldım…..evde ve sokakta ayağımdan crocsu çıkarmııyorum…. sadece yatarken çıkartıyorum….bu kadar güzel ve rahat bişey asla asla olamaz…..kışlığınıda çok beyendim hatta delirdim ama alamıyorum….çünkü param yok…..ilginize şimdiden teşekkürler……

  • nezperce diyor ki:

    ıyyyyy ırenc ler goz zevkımı bozuolarr..ayrıca gereksız pahalılar ne estetık nede ortopedıkler

  • başak diyor ki:

    yıllardır giyiyorum gerçekten çok rahatlar…..oğlum ve eşimde bütün yazı crocs la geçiriyor…….

Yorumunuz


En Son Yorumlar