Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Peacocks 2008 Sonbahar Koleksiyonu

Peacocks farklı beden seçenekleri ve de uygun fiyatlarıyla öne çıkıyor

Peacocks farklı beden seçenekleri ve de uygun fiyatlarıyla öne çıkıyor

Kaliteli olduğu kadar uygun fiyatlarıyla da dikkat çeken Peacocks,  bu sezon American Pie koleksiyonunda gündelik kıyafetlerde rahatlık ve trendi çizgileri bir araya getiriyor. Katlı minik kot etekler, kürk dokulu yelekler, kovboy çizmeleri ve çarpıcı aksesuarlar ile bir çok alternatifi müşterilerine sunan markanın fiyatları da oldukça uygun.

Peacocks,  çalışan kadınlara yönelik şık alternatifleriyle de dikkat çeken bir marka.. İş hayatında farklı olmayı isteyen moda severler aşağıda yer alan elbise, çanta ve ayakkabılı kombine yaklaşık 150 YTL gibi bir fiyatla sahip olabilir.

Büyük beden giysi arayanlar için ideal

Bu arada unutmadan belirtelim, Peacocks mağazalarında özellikle büyük beden giyinen bayanlar için oldukça fazla kıyafet seçeneği bulunuyor.

Peacocks nerelerde satılıyor?

Peacocks mağaza adresleri şöyle:
İstanbul:
Carrefour Maltepe
Carrefour Ümraniye
Cevahir
Rumeli Caddesi
Town Center

Bursa:
Carrefour

Denizli:
Teraspark

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • tuğçe diyor ki:

    bursadaki carrefour mağazı nie kapatıldı, bursada açılacak başka mağazanız olmayacak mı? Bursa mağazası çok güzeldi, tekrar açılması dileği ile.

  • isü diyor ki:

    tuğçe arkadaşıma katılıyorum, lütfen sesimizi duyun ve bursadaki peacocks mağazasından bizleri mahrum etmeyin. neden kapatıldı ve ne zaman açılacak? umarım bu durum geçicidir ve en kısa zamanda yeni mağazamıza kavuşuruz. biliyorum ki bizim gibi mağazanın açılmasını bekleyen biçok insan var.

  • smy.... diyor ki:

    bursa carrefour maÄŸazanızın kapanmasına çok üzüldük arkadaÅŸlarla…
    baÅŸka bir yerde mi açılacak lütfen bursa yı maÄŸrum etmeyin…

  • Türkan diyor ki:

    İzmir’de de bir maÄŸaza istiyoruz.Yurtdışından sipariÅŸ vermek istemiyorum artık.İzmir’e de bir maÄŸaza lütfen!

  • inci diyor ki:

    Bursa ÅŸubenizin ne zaman,nerede açılacağı konusunda bilgi bekliyoruz.MaÄŸazanız Yalova’dan Bursa’ya geliÅŸ nedenimizdi.Tüm Yalovalılar sizden haber bekliyor.Sessiz sedasız bu kapanış bizi hem ÅŸaşırttı,hem de madur etti.Hala umutluyuz.

  • birgül diyor ki:

    bizlerde ankaranın peacocks magazasına kavusmasını arzu ediyoruz panora alışveris merkezinde faliyete girmesini istiyoruz lütfen sesimize kulak verin ve ankaralılarıda mutlu edin.

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz