Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Online alışveriş: Mudo.com.tr’de çılgın indirim!

Online Alışveriş sitesi Mudo.com.tr

Online Alışveriş sitesi Mudo.com.tr

Modaport çalışanlarının en çok online alışveriş yaptıkları site ünvanını elinde tutan,  www.mudo.com.tr ‘de çılgın bir indirim başladı.

İnternetten alışverişe meraklı kızlar topluluğu diye nitelendirebileceğimiz Modaport ekibi tarafından Türkiye’deki online alışveriş siteleri içerisinde hızı, kalitesi, müşteri memnuniyetine verdiği önem ve genel hizmet anlayışıyla en iyi online alışveriş sitesi ünvanına layık görülen Mudo’nun online alışveriş kanalı www.mudo.com.tr ‘de inanılmaz bir indirim başladı. Yaz sezonuna ait bayan tişört, uzun kollu tişört, bayan elbise, etek, pantalon, triko, hırka, çanta ve aksesuar, erkek tişört, uzun kollu tişört, gömlek, triko, hırka ve de ev ve yaşam kategorisinde banyo, dekoratif, kişisel aksesuar ve mutfak  kategorilerindeki 1500’ün üzerindeki ürün Outlet kategorisi altına çekilerek indirime dahil edildi.

 

Mudo.com.tr çılgın indirimi dedik! Peki fiyatlar nasıl?

Özellikle bayanların çok yoğun ilgi gösterdiği siteden tişört ve tunikler 9.5 YTL, gündelik elbise ve gece elbisesileri 14.5 YTL, trikolar ise 14.5 YTL gibi fiyatlarla sunulurken, erkek tişörtler, trikolar, gömlekler, 9.5, 14.5, 19.5 YTL gibi fiyatlarla satılıyor. Banyo, mutfak ve dekoratif ürünlerde ise fiyatlar 1.5-2 YTL’den başlıyor.

 

Online alışverişte 1 günde teslimat!

Şehir merkezlerine teslimatları bir gün içinde yapabilen bu güzel alışveriş sitesinin bizim açımızdan tek handikapı, çok hızlı satış yaptıkları için ürünler kısa sürede tükenebiliyor. Mesela sepetinizi oluşturup yarım gün sonra hatta 1 saat sonra almaya kalkarsanız o ürün veya ürünleri bu arada başkaları satın almış oluyor ve stoklu çalıştıkları için o üründen mevcut stokta olmayanı stoklara girene kadar size satmıyor. Bu bir yandan iyi, bir yandan kötü bir durum. Bu şekilde diğer alışveriş siteleri gibi ellerinde olmayan ürünleri satmıyorlar (aslında çok iyi birşey), ancak almak istediğiniz ürünü elinizden kaçırınca da siz sinir oluyorsunuz : ) Bu gibi durumlarda bizim yaptığımız gibi ürün detay sayfalarında yer alan “stoklara girince haber ver” hizmetinden yararlanmanızı öneriyoruz. Tükenen ürünler yeniden stoklara girince hemen size bir mail gönderiyorlar. Siz de bu mailin ardından siteye girip almak isteyip de kaçırdığınız ürünü alma şansına sahip oluyorsunuz.

 

Hediye almak için ideal bir zaman

Bu arada böyle ciddi bir indirim varken, buradan çok uygun fiyata uzaktaki sevdiklerinize kaliteli bir hediye gönderebilirsiniz. Hediye sihirbazı özelliği sayesinde, yapmanız gereken tek şey sevdiğinizin kim olduğu, yakınlık derecesi, yaşı, hangi güne özel bir hediye aradığınızı, hatta ve hatta hediyenin romantik mi, ciddi mi yoksa  sıradışı mı olmasını istediğinize kadar dilediğiniz sayıda yanıtlamak. Gerisi onlarda. Satın aldığınız hediye, dilediğiniz adrese çok havalı kırmızı dokulu, beyaz saten kurdelalı hediye paketleri ile hem de şehir merkezlerine ve çoğu büyük ilçeye 1 günde gönderiliyor. Şimdi indirim zamanı iken girip, 9.5 YTL’ye Mudo Collection markalı bir tişörtü uzaktaki bir yakınınıza gönderebilirsiniz. Hem hoş bir sürpriz, hem de havalı bir hediye olur.

Siteye gitmek için tıklayınız: Mudo Online Alışveriş

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • pırılada diyor ki:

    mudo internetten birkaç kez alışveriş yaptım. ertesi gün sarıp sarmalayıp getirdiler. mudo kalitesini yine gösteriyor, çok klas bi site

  • moreene diyor ki:

    geçen sene mudo outlet indiriminde bahariyeye gitmiştim. savaş alanı gibiydi. insanlar her yeri alt üst ediyordu. resmen travma geçiridm 😮

  • Deniz Kadıoğlu diyor ki:

    bir hediyem için çok yardımcı olmuşlardı. hizmette aşmış bir alışveriş sitesi

  • online alışveriş diyor ki:

    Online Alışveriş sitesi olarak güzel bir site

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar