Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Mudo.com.tr’de 2 bin üründe indirim!

Mudo.com.tr\'de indirim
Mudo’nun online alışveriş sitesi Mudo.com.tr, bu sıcaklarda alışveriş merkezlerine girmeyi sevmeyenler ile alışverişlerini hızlı ve güvenli şekilde internetten yapmak isteyenler için yenilikler sunmaya devam ediyor. Sitede 2 bin civarında ürün, %30, %40 ve %50 oranlarında indirime girdi. Ayrıca, giyim kategorisinde daha önce Mudo Collection markasına ait geniş bir koleksiyonu müşterilerine sunan site, şimdilik kısıtlı sayıda olsa da Fransız markaları Rene Derhy ve Deby Debo’nun ürünlerini de satışa sunmaya başladı.

Özellikle moda ve ev dekorasyonuyla yakından ilgilenen bayanların takip ettiği mudo.com.tr’de,  giyim, aksesuar, ev&yaşam ve outlet gibi farklı kategorilerde 5 binin üzerinde birbirinden renkli ve çekici ürün bulunuyor.

Türkiye’de profesyonel anlamda ilk online giyim ve ev dekorasyonu satışını başlatan ve son dönemde özellikle erkek  ve bayan giyim kategorisindeki çeşitliliğini ciddi şekilde arttıran site, satış sonrası sunduğu %100 müşteri memnuniyetine yönelik hizmetle de Türkiye’nin en çok tercih edilen online alışveriş sitesi olma yolunda ilerliyor.

Sitede bize gelen bültende bitiş tarihi belirtilmese de elbise, bluz, tunik, bayan tişört, çanta, bikini ve mayo, kemer, bayan ayakkabı, erkek giyim, erkek ve bayan genç giyimtakı, ev tekstili, bahçedekoratif, mutfak ve banyo kategorilerinde 2 bine yakın üründe %30, %40 ve %50 gibi değişik oranlarda devam eden bir indirim var.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Yorumlar

  • samime diyor ki:

    benim de almak istediğim bir ürün var, ama internetten hiç alışveriş yapmadım bugüne kadar. buradan hiç alışveriş yapan var mı?

  • filiz_g diyor ki:

    mudo.com.tr artık hastalık oldu resmen ve sürekli takip ediyorum yeni birşeyler girdiği için hergün. 10un üzerinde sipariş verdim bugüne kadar. 1 kere sorun oldu benim açımdan. onda da aldığım ürün bedeni üstüme uymadı, arayıp değiştirmek istediğimi söyledm. aynı gün ups’yi gönderdiler evime ürünü aldırdılar ve ertesi gün istediğim bir beden büyüğünü bana gönderdiler. en ilginç kısmı ise benden ekstra hiçbir ücret talep etmediler, üstelik ürünün ölçüleri sitede yazıyordu ama sipariş esnasında ben hatalı boyu seçmiştim. oçekinmene hiç gerek yok bence.

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar