Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

7 For All Mankind Türkiye’de Harvey Nichols’ta

7 For All Mankind Türkiye\'de
Dünyaca ünlü yıldızların tercih ettiği markalardan biri olan 7 For All Mankind ürünleri, Harvey Nichols İstanbul Mağazası’nda da satılmaya başlandı. Daha önce de mağaza içerisinde satışı gerçekleştirilen ürünler, bundan sonra “shop in shop” konsepti ve daha geniş bir ürün yelpazesiyle müşterilere sunulacak.

7 For All Mankind, özel günlerin yanı sıra gündelik yaşamında da modayı yakından takip edenler ile,  rahatlık ve şıklıktan ödün vermeyenlerin tercihi olacak bir marka. 
2000 yılında kurulan 7 For All Mankind koleksiyonlarını Cameron Diaz,  Angelina Jolie, Cate Blanchett, Sharon Stone, Heidi Klum, Kylie Minoque, Jessica Alba, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Rihanna, Liv Tyler, Ben Affleck gibi dünyaca ünlü yıldızlar hem günlük yaşamlarında hem de özel davetlerinde tercih ediyor.

7 For All Mankind Türkiye\'de
Vücudu sıkı sıkıya saran jean ve keten pantalon, bol paça pantalon, gece ve gündüz için straplez, askılı, uzun ve kısa elbise, bluz, tunik, capri, etek, şort, çanta 7 For All Mankind’ta bulabileceğiniz ürünlerden bazıları…

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , ,

Yorumlar

  • cinderella diyor ki:

    harvey nichols’ta satılıyorsa kimbilir ne pahalıdır 🙂

  • Fashioncholic Girl diyor ki:

    ankara’da ankamall beymen’de de var !!!

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar