Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

2008’in En Şık 10 Erkeği

Esquire dergisi, Dünyada En İyi Giyinen 10 Erkek Listesini yayımladı.
Listede, Amerika ve dünyanın son dönemde en çok isimlerinin başında gelen ve de geçtiğimiz yılda listede 4. sırada yer alan Demokrat Parti’nin Amerika Başkan Adayı Barack Obama düz ama uyumlu ve şık çizgisi ile yer alırken; şık ve stil sahibi Hollywood’un yakışıklı aktörü Christian Bale, dünyanın en zengin ve en çok tanınan ailelerinden biri Rotschild soyadını taşıyan çevreci David Mayer de Rothschild, Marks And Spencer‘ın başındaki isim olan Sir Stuart Rose, İngiliz Kraliyet Ailesi’nden Kraliçe Elizabeth’in kuzeni Kent Prensi Michael, İtalyan Endüstriyel Tasarımcı Lapo Elkann, Sotheby’s Müzayedelerinin tanınmış ismi Tobias Meyer, Politika yazarı ve yorumcusu Jeremy Paxman listedeki diğer isimler…

2008’in en şık erkeklerinin yer aldığı bu listede futbol severlerin yakından tanıdığı, dünyanın en iyi teknik direktörleri arasında gösterilen İtalyan Fabio Capello da yer alıyor. İngiliz Milli Takımı’nı çalıştıran Copello, ayrıca bir süredir Zeroh+ gözlük markasının tanıtımlarında yer alıyor.

Derginin yayımladığı listede en çok tartışılan isim ise rahat ve kendine özgü tarzıyla dikkat çeken rap yıldızı Lupe Fiasco. Listede artık dünyaca bir erkek stil ikonu kabul edilen David Beckham‘ın yer almaması ise bir diğer tartışılan konu.

Esquire dergisinin moda köşesi tarafından her yıl seçilen bu listede ömür boyu bu ödüle layık görülen yani tartışmasız “şık” olarak değerlendirilen isimler ise, Hollywood yıldızları George Clooney, Brad Pitt , Johnny Depp, modacı Tom Ford, korku sinemasının usta yönetmeni Wes Anderson ve Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Lyle Lovett olarak sıralanıyor.

2008’in En Şık 10 Erkeği

2008\'in En Şık Erkekleri
2008\'in En Şık Erkekleri
2008\'in En Şık Erkekleri
2008\'in En Şık Erkekleri
2008\'in En Şık Erkekleri

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , ,

Yorumlar

  • suna diyor ki:

    Bence en şık duran prens michael. bu arada tobias meyer nick cave’i andırıyor sanki

  • Gülay A. diyor ki:

    eşim güzel giyinmek istiyor, ama neyi neyle uyduracağını bilemiyor. bana soruyor ama ben de anlamıyorum. kadınların işi daha kolay. keşke erkek giyiminde stil danışmanları olsa, bütün kıyafetlerini tarzına göre bulup seçse.

  • macit diyor ki:

    Türkiye de erkek modası malesef çok vahim durumda.. giyecek hiçbişi yok.. zevkli bi alışveriş seçeneği yok.. yeni bi oluşuma kadar beklemede kalacağız sanırım..

  • semih diyor ki:

    haklısı arkadaşım modada durum vahim paçavralara damalar öle bi fiyat koyuyo insanın bütün alış veriş şevki kaçıyo

  • göksal diyor ki:

    ben sürekli modaya takılan biriyim yani giyime önem veren biriyim ama insan öle bir noktaya geliyor ki fiyatlardan :S hiç bişiy giyemiyor …..? resmen maaşı giysiye veriyorum .?

  • sabrina diyor ki:

    Lapo Elkann nev-i şahsına munhasır. hem karizmada hem takım elbisede benim oyum ona

  • suat diyor ki:

    konfeksiyoncuyum
    gülay hanım eşinize kıyafet seçerken renk tonlarını birbirine uymasına bakın inan çok rahat olacak +eşinizin ten rengini unutmayın bu eşinizi dah karizmatik gösterecek ii günler

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar