Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Kendi Tişörtünüzü Kendiniz Tasarlayın

Kendi Tişörtünü Tasarla

Son yıllarda özellikle yurt dışında ciddi bir trend olan kendi tişörtünü, kendin tasarla siteleri Türkiye’de de yavaş yavaş boy göstermeye başlıyor.

Spreadshirt.com, CustomInk.com ve Threadless.com gibi siteler aracılığıyla bir süredir dünyada yaygın olan bu trendte, müşteriler siteye girerek üzerine baskı yapılabilecek farklı renk ve alternatifteki tshirt, sweatshirt, mug, çanta ve benzeri altlıkları seçiyor. Ardından bunların üzerine yüzlerce ikon, logo, desen, resim, slogan ve yazıdan bir veya bir kaçını seçerek, özel bir online yazılım aracılığıyla bunları seçtikleri üründe diledikleri bölümlere, istedikleri boylarda ekleyebiliyorlar. Bu şekilde kendi giyecekleri ve kullanacakları ürünleri tasarlayan müşteriler, site üzerinden sipariş verebiliyorlar.

Çoğunlukla kendi modanızı kendiniz yaratın gibi sloganlarla hizmet veren bu sitelerin Türkiye’deki başarılı örneklerinin başında www.tish-o.com.tr ve www.yaratbeni.com geliyor.

Bu sitelere benzer bir diğer örnek ise tisortum.com. Bu sitede de özel olarak hazırlanmış, kendinizi kişisel olarak ifade edebileceğiniz tasarımları seçebiliyor, ancak kendi tasarımınızı henüz yapamıyorsunuz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , , , , , , ,

Yorumlar

  • alex diyor ki:

    yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler

Geri izlemeler

Geri izleme yok

Yorumunuz


En Son Yorumlar