Türkiye’nin Moda Haber Portalı ile Modayı Yakından Takip Edin!

Annenize Sevginizi Ulaştırmanın En Güzel Yolu: Mudo

Mesafeler sevginizi göstermeye engel olamaz!!!

Mudo 1-15 mayıs 2008 tarihleri arasında annenize hediyenizi ups güvencesiyle ücretsiz ulaştırıyor. Hayatımızın en değerli varlıkları annelerimizi yılın en özel gününde hatırlamanın zamanı geldi. Mudo ayrıcalığı ile sevginizi ifade edeceğiniz annenize hediyenizi ulaştırmak artık hiç de zor değil, Mudo sizin için annenize ups ile ulaşıyor. Mudo mağazalarında kurulmuş olan ups standları hediyenizi teslim alıyor ve annenize ulaştırıyor…

Hayatımıza varlıklarıyla her zaman huzur katan, bizi karşılıksız seven yegâne insan; Annelerimiz. Yılda bir kez de olsa onlara sevgimizi ifade etmenin zamanı geldi. Mudo, annesi uzaklarda olan veya hediyesini ulaştırmakta zorlanan ama ona olan sevgisini her ne olursa olsun göstermek isteyen müşterilerine müthiş bir kolaylık sağlıyor. 1-15 Mayıs 2008 tarihlerinde tüm hazır giyim ve aksesuar ürünlerinden seçeceğiniz anneler günü hediyesini UPS ile hayatınızın en önemli varlığı annenize ulaştırıyor.

Mudo’nun renkli dünyasında, hediye seçmekte zorlananlara, her bütçeye uygun, farklı alternatiflerden oluşan hediye seçenekleri bulunuyor. Mudo Collection ile sezon modasını yansıtan gömlekler, pantolonlar ve trikolardan mutlaka birisi moda takipçisi annenize yakışacaktır. Mudo Accessoires’ın renkgârenk koleksiyonu, hasır şapkalar, birbirinden şık çantalar ve ayakkabılar ise yazın en trendy annesi olmak isteyenler için. Mudo’nun ithal markaları sezonun Afrika konsepti, retro desenleri ve çiçek açmış elbiseleriyle annenize çok yakışacak. Sportif ve genç anneler içinse FTS 64 imdadınıza yetişiyor. Kapüşonlu üstler, yılın modası şortlar, tunikler gençlik ışığını hiç kaybetmeyen anneler için.

Mudo City’nin renkli dünyasında mutlaka sizin anneniz için de bir hediye bulmak mümkün, siz yeter ki sevginizi ulaştırmak isteyin.

UPS ile ücretsiz kargo hizmetinin yanı sıra maximum kart sahiplerine tek ödemede %20, taksitli alışverişlerinizde %10 indirim avantajı ile.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:


Etiketler: , ,

Yorumunuz


En Son Yorumlar